SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "No podem fallar"

El tècnic barcelonista destaca que “és una setmana de nou punts i són justament els que necessitem per ser campions” || Veu decisiu el matx d’avui davant de la Reial i no farà rotacions

Coutinho colpeja la pilota durant un entrenament d’aquesta setmana.

Coutinho colpeja la pilota durant un entrenament d’aquesta setmana.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de certificar el pas a semifinals de la Lliga de Campions amb una golejada davant del Manchester United (3-0), el FC Barcelona afronta una setmana clau per reeditar el títol de LaLiga Santander, en una sèrie de tres partits que començarà avui amb la visita de la Reial Societat (20.45). Alabès, a Mendizorroza, i Llevant, de nou al Camp Nou, seran els altres dos partits de lliga que, si el Barça resol amb triomf, el convertirien matemàticament en campió.

Per això, l’entrenador blaugrana, Ernesto Valverde, no farà rotacions avui i es va referir a “una setmana de nou punts” les pròximes tres jornades, recordant que són just els que falten “per ser campions”.

“Ja sé que venim d’un partit de Champions espectacular, però ens hem de posar a la Lliga i el que volem és ser campions. I el partit de la Reial Societat és important per aprofitar aquest impuls que vam tenir amb el Manchester”, va afegir el Txingurri, abans d’opinar sobre el Liverpool, el seu rival en aquestes semifinals de la Lliga de Campions. “És un rival potentíssim, amb una davantera que està demostrant el seu potencial, tant la temporada passada com aquesta. Ara mateix estan en semifinals després d’haver fet un gran torneig i lluitant també per la Premier; és un duel molt atractiu per a tothom i serà dificilíssim, tant per a ells com per a nosaltres,” va comentar.

A més, va restar importància a la celebració de Philippe Coutinho després del seu gol davant del United. “No he parlat amb ell. És veritat que va fer un gest després del gol i el que em sorprèn és que es parli més del gest que del golàs que va fer”, va indicar. “No em va semblar gens especial, no em va semblar una falta de respecte per a ningú”, va agregar sobre això. “Ens hem de centrar sobretot en el partit de demà [avui per al lector]. Som ja en aquell moment en què sembla que estàs arribant a la meta i no pots fallar”, va afirmar. Sobre la constant inspiració de Leo Messi, el seu tècnic va fer broma. “M’agradaria tenir un assortiment de paraules i expressions per utilitzar tota la temporada i no repetir-me. Està batent tots els rècords, i els que batrà encara. Fa que el públic que ve al nostre camp esperi una cosa especial d’ell”, va opinar.

D’altra banda, va elogiar Guardiola malgrat el revés de quedar eliminat de la Champions. “Per a mi el millor entrenador és Pep, independentment que hagi caigut o no a la Champions”, va manifestar.

tracking