TENIS COMPETICIÓ

Rafa Nadal debuta al Godó amb una soferta victòria

Va haver de remuntar a l’argentí Mayer

Rafa Nadal celebra la victòria, ahir en la seua estrena al torneig Comte de Godó.EFE

Rafa Nadal va iniciar la defensa del títol al Barcelona Open Banc Sabadell-Trofeu Comte de Godó, amb una soferta victòria, per 6-7 (7), 6-4 i 6-2, davant de l’argentí Leonardo Mayer, que el va obligar a esforçar-se al màxim durant dos hores i cinquanta minuts.

Nadal va doblegar Mayer en el vuitè joc de partit, però amb 5-3 i servei, l’argentí li va tornar, en blanc, el break. Tot i així, l’onze vegades campió del Godó, va tenir bola de set amb 5-4 que també va malgastar, i dos boles més de set amb 6-5 i 7-6, al desempat. Després de l’entrepussada davant de Fabio Fognini a les semifinals de Montecarlo, Nadal no va sobrat de confiança. No va saber aprofitar l’avantatge per tancar la primera mànega, Mayer es va animar, va encadenar tres punts seguits i es va anotar el set després d’una hora i onze minuts.

Nadal va millorar el seu joc a la segona mànega, que va caure del seu costat per 6-4, per certificar la classificació en el tercer per un 6-2 amb què va doblegar la resistència del rival.

Avui, a vuitens, l’espera un clàssic del torneig amb David Ferrer, al qual li ha guanyat quatre finals a Barcelona.