SEGRE

PIRAGÜISME COMPETICIÓ

La Seu i Sort, duo mundial al Campionat del Món

Presenten a Barcelona el Campionat del Món que organitzaran conjuntament aquest estiu || Hi coincidiran tres modalitats

El Campionat del Món de la Seu d’Urgell i Sort es va presentar ahir a Barcelona.

El Campionat del Món de la Seu d’Urgell i Sort es va presentar ahir a Barcelona.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Seu d’Urgell i Sort van aprofitar ahir l’aparador internacional que suposa la disputa del Trofeu Comte de Godó de tenis, per presentar a les instal·lacions del Reial Club de Tennis Barcelona els Campionats del Món 2019 de Piragüisme, que organitzaran conjuntament aquest estiu. L’acte va ser presidit pel secretari general d’Esports de la Generalitat, Gerard Figueras, acompanyat, entre d’altres, pels alcaldes de la Seu, Albert Batalla, i de Sort, Raimon Monterde. Es va destacar que, per primer cop, hi haurà tres mundials en un dins del piragüisme d’aigües braves. També hi va assistir Gerard Sabarich, vicepresident de la Diputació, organisme que aporta més d’un milió d’euros a l’esdeveniment.

Sort serà la seu del Campionat del Món de Freestyle del 29 de juny al 6 de juliol, que se celebrarà al camp de regates de l’Aigüerola, remodelat per a l’ocasió. D’altra banda, el Parc Olímpic del Segre serà escenari, del 25 al 29 de setembre, dels Campionats del Món d’Eslàlom Olímpic i de Descens. En aquest esdeveniment hi haurà en joc gran part de les places per als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, de manera que Batalla va avançar que hi haurà més de cinc-cents piragüistes de seixanta països.

L’alcalde de Sort, per la seua part, va destacar que la inauguració d’aquest nou camp de regates de la ciutat suposarà “un llegat” que “donarà vida al municipi”.

tracking