SEGRE

FUTBOL TRIBUNALS

Rosell: “Després d'esperar dos anys, sóc molt feliç”

Primeres paraules després de l’absolució, que la Fiscalia té previst recórrer

Sandro Rosell saluda un conegut a l’arribar ahir al Village del Trofeu Comte de Godó.

Sandro Rosell saluda un conegut a l’arribar ahir al Village del Trofeu Comte de Godó.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, que va ser absolt dimecres per l’Audiència Nacional dels càrrecs de blanqueig de diner i associació criminal, va expressar ahir alegria per aquesta “molt esperada” notícia. “És una notícia molt esperada. He estat dos anys esperant però sóc molt feliç. Estic molt bé, gràcies”, es va limitar a comentar Rosell als mitjans de comunicació al Village del Barcelona Open Banc Sabadell - 67 Trofeu Comte de Godó.

L’expresident del Barça va dinar al torneig barceloní i el van felicitar a les diferents carpes i estands del Village, on es va fer diverses fotografies. Després de gairebé dos anys empresonat (643 dies), l’absolució el deixa en llibertat després de batre el rècord de presó preventiva en un cas de possible delicte econòmic. Al preguntar-li què opinava sobre la sentència, va respondre que calia “esperar que fos ferma”.

Després de conèixer la sentència absolutòria, l’exdirigent blaugrana va publicar dimecres un missatge a Twitter en el qual agraïa el suport rebut durant aquests dos anys. “A la família, tots som molt feliços”, va manifestar.

Ahir al matí també es va conèixer, segons va informar la Cadena SER, que la Fiscalia presentarà un recurs contra l’absolució de Rosell i els altres cinc acusats al judici a l’entendre que l’Audiència Nacional els ha absolt per criteris tècnics que són perfectament discutibles davant d’un altre tribunal.

La jutge degana demana revisar la presó preventiva

La jutge degana de Barcelona, Mercè Caso, va considerar ahir “indispensable” revisar la jurisprudència del Tribunal Europeu de Drets Humans (TEDH) en matèria de presó provisional després de l’absolució de l’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell.

tracking