HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

Remuntada i més líders

L’Alpicat capgira un marcador advers al Taradell, goleja i augmenta l’avantatge al capdavant de la taula aprofitant les entrepussades de Manlleu i Mataró

Els jugadors del Lleida.net Alpicat van fer un pas més cap a un ascens històric a l’OK Lliga.SEGRE

El Lleida.net Alpicat va aconseguir ahir un triomf d’or amb el Taradell (4-2) en la lluita per l’ascens a l’OK Lliga, ja que l’equip de Xavi Roy va remuntar un 1-2 advers als últims minuts i va aprofitar les entrepussades de Manlleu i Mataró, que no van poder guanyar els respectius compromisos. Els lleidatans segueixen líders i van augmentar a quatre punts el marge sobre el tercer classificat quan falten quatre jornades per al final de Lliga. Se li va posar costa amunt el partit a l’Alpicat a la primera meitat, amb el 0-1 de Xavier Solé que reflectia el marcador a l’arribar el descans. Joan Ramon Serret, protagonista del partit amb un hat-trick, va empatar als 32 minuts, però el Taradell va respondre amb l’1-2 de Benito. El partit va entrar als últims 7 minuts amb un resultat advers als interessos de l’Alpicat, però Joan Ramon Serret va tornar a igualar el resultat amb el 2-2. Sense gairebé temps a reaccionar, el Taradell es va trobar amb una falta directa en contra només dos minuts més tard, que Joan Ramon Serret es va encarregar de transformar en el 3-2, cosa que va desencadenar l’eufòria a les grades del pavelló. Els visitants es van llançar a buscar l’empat, conscients de la importància de puntuar a la pista del líder, però van ser els lleidatans els que van acabar sentenciant amb el quart gol, obra de Miquel Serret. El 4-2 feia justícia al que s’havia vist sobre la pista i mantenia l’Alpicat com a líder una jornada més, que va obtenir a més un còmode marge per afrontar el pròxim compromís de Lliga. L’equip de Xavi Roy visitarà el Manlleu el dissabte 4 de maig (20.00) en un altre partit clau per a l’ascens.