SEGRE

SEGONA DIVISIÓ B GRUP III

El Lleida, a l'espera d'errors rivals, ha de guanyar-ho tot

La pròxima jornada és clau amb el duel Cornellà-Espanyol B || Els blaus han de fer els deures vencent Barça B i Balears

Els jugadors del Lleida saluden l’afició blava que va viatjar a Conca.

Els jugadors del Lleida saluden l’afició blava que va viatjar a Conca.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu, després d’haver encadenat dos victòries que han posat fi a la dinàmica negativa que arrossegava durant tota la segona volta, segueix viu en la lluita pel play-off encara que no depèn de si mateix. L’esperança dels blaus podria augmentar la pròxima jornada. Evidentment, l’equip lleidatà té al davant dos pròxims compromisos molt difícils davant del Barça B a casa i davant del líder Balears a fora en què tant sí com no ha de guanyar. I cal tenir en compte que té assegurats els tres punts de l’última jornada davant de l’Ontinyent.

Però si el Lleida guanya el Barça B diumenge que ve al Camp d’Esports (18.00) el resultat ideal per als interessos lleidatans seria que Cornellà i Espanyol B empatessin el duel. El Cornellà, quart i a l’última plaça del play-off d’ascens, avantatja en dos punts el filial blanc-i-blau i el Lleida. L’empat és el resultat ideal per als lleidatans. Si això passés, el Lleida veuria més clar el panorama encara que igualment sense dependre de si mateix. Guanyant a la penúltima jornada l’Atlètic Balears, un repte d’altra banda molt complicat, necessitaria que el Cornellà no guanyés algun dels dos últims duels.

Per això, el Lleida-Barça B és un encontre molt important que, amb tota seguretat, el club promocionarà amb alguna oferta d’entrades com ha fet en altres ocasions perquè hi assisteixi el major nombre d’aficionats possible.

És el moment dels homes de Joan Carles Oliva que, després de remuntar a Conca, han aconseguit un rècord històric de remuntades en una temporada amb cinc en aquesta actual campanya.

L’equip, pel que sembla en els dos últims partits, torna a tenir vida. L’arribada d’Álex Felip i la presència a la porteria del jove Víctor Vidal, a més de la tornada de Marc Trilles, estan donant al Lleida bons resultats.

tracking