El Mollerussa remunta al Vilanova

Els del Pla d’Urgell encadenen el segon triomf consecutiu || Els visitants s’havien avançat al minut 4

Una jugada del partit d’ahir entre el Mollerussa i el Vilanova i la Geltrú.

Una jugada del partit d’ahir entre el Mollerussa i el Vilanova i la Geltrú.JOAN GÓMEZ

El Mollerussa va aconseguir ahir una important victòria amb el Vilanova i la Geltrú (4-2), després de remuntar un gol inicial dels visitants al minut 4. Els de la capital del Pla d’Urgell, que ocupen la sisena plaça de la classificació, van superar els setens i encadenen el segon triomf, després del de la setmana passada amb el Gavà. El matx va començar molt accelerat, de manera que ja al minut 4 el Vilanova es va avançar amb una rematada de Pinilla després d’una centrada des de la banda esquerra. El Mollerussa no va tardar a reaccionar i al minut 6 va aconseguir l’empat després d’un córner rematat de cap per Álvaro Muñoz. A partir de llavors, el duel va abaixar revolucions, encara que va continuar molt igualat. A poc a poc, no obstant, el Mollerussa va anar apropiant-se la pilota i generant perill. Al minut 25, Álvaro va avisar, encara que la rematada li va sortir desviada. Poc després, tanmateix, Eduard Raya no va perdonar i va fer pujar el 2-1 en el marcador. A l’última jugada de la primera meitat, un penal convertit per Marc Grau va significar el 3-1 per al Mollerussa. Després del descans, els del Pla d’Urgell van ser superiors. Tot just reprendre’s el joc, Álvaro va tornar a amenaçar la porteria visitant, tot i que tampoc va aconseguir marcar en aquesta ocasió. Al minut 70, tanmateix, Marc Álvarez no va fallar i va posar el 4-1 en el marcador. El Mollerussa va seguir controlant la pilota davant d’un Vilanova que només ho intentava des de lluny, sense generar problemes excessius a la defensa dels del Pla. Malgrat tot, en una jugada confusa dins de l’àrea local, al 77, el Vilanova va poder marcar el 4-2, encara que tampoc va reaccionar llavors.

Turull: “Felicito els jugadors, no era fàcil amb el que arrossegàvem” El tècnic del Mollerussa, Josep Maria Turull, es va mostrar ahir “molt content” amb el rendiment dels seus pupils al partit que van jugar amb el Vilanova i la Geltrú. “Felicito els jugadors perquè el que han fet avui no era fàcil amb tot el que arrossegàvem”, va explicar en aquest sentit l’entrenador del conjunt mollerussenc. “Hem afrontat el partit amb moltes baixes acumulades a la zona defensiva. En teníem tres de sancionats i dos de lesionats”, va afegir Turull. “Els jugadors han llegit molt bé l’encontre, hem tingut fases de calma i fases de molta verticalitat i hem aconseguit remuntar un gol en contra al minut 4”, va sentenciar el tècnic dels del Pla d’Urgell.