SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

Candanedo se'n va a Itàlia i Rampulla vol venir

El Llista té lligat l’argentí Giuliani però nega negociacions amb Nájera

César Candanedo ha estat clau en els dos títols continentals conquerits pel Llista.

César Candanedo ha estat clau en els dos títols continentals conquerits pel Llista.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista haurà de fer un tercer fitxatge després que ahir es confirmés la marxa de César Candanedo, que seguirà els passos dels bessons Roberto i Bruno Di Benedetto, que recalaran al Liceo. El jugador tenia una important oferta d’Itàlia, com va avançar ahir SEGRE, i després de reunir-se al matí amb el president llistat, Enric Duch, es va decantar finalment per l’oferta del Bassano, amb el qual ahir mateix va firmar per a les dos pròximes temporades, amb opció a una tercera, i on coincidirà amb el lleidatà i ex del Llista Roc Llisa.

L’oferta econòmica dels italians era, segons va reconèixer Candanedo, “irrefusable”, ja que doblava el que li oferia el Llista, a més de tenir altres condicions immillorables. “Ha estat una decisió molt complicada per molts motius. La meua parella és de Lleida, tinc els meus pares i els meus amics més a prop i a nivell de club la meua intenció era seguir. Esperava que (el Bassano) em posés alguna pega al que demanava, però m’han dit sí a tot i així és difícil dir que no”, va dir el mexicà, que no va dubtar a assegurar que “a Lleida he viscut els dos millors anys de la meua carrera esportiva”.

Ara el Llista haurà de buscar tres reforços. De moment té lligat l’argentí Mauro Giuliani, amb el qual ha arribat a un principi d’acord (vegeu SEGRE d’ahir), si bé ahir el club va negar que estigués negociant amb el jove Pablo Nájera, del Vendrell, malgrat que el seu nom sona des de fa temps com a futurible per al Llista.

Una altra opció és la de Danilo Rampulla, estrella del Sarzana italià, finalista de la Europe Cup. L’argentí, que ja ha fitxat per cinc temporades amb el Benfica, serà cedit l’any que ve i el Llista fa setmanes va demanar de ser la seua destinació. De fet Rampulla, que va quedar sorprès del que va viure a la Final Four de Lleida, ha forçat en les últimes hores el seu nou club perquè el cedeixi al Llista, encara que l’operació és molt complicada perquè el tècnic Alejandro Domínguez, que també és seleccionador espanyol, vol que jugui en un equip portuguès.

César Candanedo ha estat clau en els dos títols continentals conquerits pel Llista.

César Candanedo ha estat clau en els dos títols continentals conquerits pel Llista.JORDI ECHEVARRIA

tracking