El Tàrrega planta cara al líder

Va mostrar un bon futbol però va caure per la mínima

Una jugada del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Viladecans.

Una jugada del partit d’ahir entre el Tàrrega i el Viladecans.ÁREA 11

El Tàrrega va caure ahir al complicat camp del Viladecans (2-1) malgrat el bon joc que va exhibir. L’encontre va començar amb molt ritme i amb els locals dominant. Malgrat tot, al minut 21, una bona combinació lleidatana va culminar en el 0-1, obra de Maikel. El Viladecans no va tardar a reaccionar i poc després de la mitja hora de joc va igualar el marcador.

El partit es va posar costa amunt per al Tàrrega quan ja molt a prop del descans, en una jugada a pilota aturada, Ivan García rematava des de prop per avançar els locals. A la segona meitat, el Tàrrega va dominar però, malgrat disposar d’ocasions, no va aconseguir materialitzar-les.

El tècnic del Tàrrega, Edu Berrocal es va mostrar decebut amb el resultat. “Hem fet un bon treball, hem generat futbol i ocasions, però al final ens en tornem amb les mans buides, és una pena”, va declarar.