SEGRE

HOQUEI COMPETICIÓ

La portera de l'Alpicat se'n va cedida al Reus, d'OK Lliga

L’equip lleidatà ja ha ascendit a Nacional, la màxima categoria catalana

Teresa Sapena, portera de l’Alpicat, que acabarà la temporada a l’OK Lliga amb el Reus.

Teresa Sapena, portera de l’Alpicat, que acabarà la temporada a l’OK Lliga amb el Reus.HC ALPICAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Teresa Sapena, portera del Lleida.Net Alpicat femení, acabarà la temporada jugant a l’OK Lliga. El seu club ha arribat a un acord amb el Reus perquè la lleidatana jugui amb les tarragonines les quatre jornades que falten, cobrint la baixa per lesió de la portera titular, Laia Salicrú. L’Alpicat ja ha aconseguit l’ascens a Nacional, la màxima categoria catalana i avantsala de l’OK Lliga femenina, on milita el Vila-sana, mentre que el Reus lluita per mantenir la seua plaça a la màxima categoria estatal.

“Tenim una bona relació amb el Reus i ens han demanat que la Teresa jugui amb elles els quatre partits que els falten”, explica Ricard Vizcarra, president de l’Alpicat. “Al Reus li va bé perquè amb la lesió de la seua portera titular només els en queda una de categoria FEM 16 i a la Teresa li servirà per guanyar experiència a la màxima categoria”, afegeix.

La jugadora lleidatana debutarà aquest mateix cap de setmana en el partit que el Reus juga demà davant del Cerdanyola (18.00).

El Reus és quart per la cua, amb 17 punts, empatat amb l’Alcorcón, equip que marca el descens. D’OK Lliga en baixen tres i dos places ja són per a Cuencas Mineras i Liceo.

tracking