HOQUEI PATINS OK LLIGA PLATA

L'Alpicat perd a la pista del Manlleu, que queda a un punt, i el Mataró és a tres

L’Alpicat perd a la pista del Manlleu, que queda a un punt, i el Mataró és a tres || La falta d’encert en les jugades d’estratègia va ser clau en la derrota

Els jugadors de l’Alpicat saluden els aficionats que els van acompanyar a Manlleu.

L’Alpicat va caure ahir contra el Manlleu (4-3), el segon classificat, però seguirà líder amb un punt de marge sobre els osonencs a falta de tres jornades per acabar el campionat. En tercera posició, la primera que ja no dóna l’ascens, es troba el Mataró, que es manté a tres punts dels lleidatans –amb l’average a favor de l’Alpicat- després del seu empat davant del Vilafranca.

Les coses es van posar aviat de cara per als lleidatans, que es van avançar als 12 minuts per mitjà de Joan Ramon Serret. Malgrat això, el Manlleu va respondre i va capgirar el marcador amb un gol d’Arnau Pradell a tres minuts del descans i un altre de Pol Molas tot just reprendre el joc.

Poc després, Joan Ramon Serret va poder tornar a empatar el partit, però no va ser encertat en el seu llançament de falta directa. No obstant, sí que ho va ser Albert Bigas, que no va perdonar en el seu llançament de falta per col·locar el 3-1. Mats Zilken va retallar distàncies a falta de 12 minuts encara que, de nou en estratègia, Albert Bigas va tornar a distanciar el Manlleu (4-2). En l’últim minut, Joan Ramon Serret va marcar per donar esperances als seus, encara que el marcador ja no es va tornar a moure i l’Alpicat va acabar marxant amb les mans buides. El tècnic de l’Alpicat, Xavi Roy, es va mostrar esperançat amb la situació de l’equip després del partit. “Hem de guanyar els dos partits que queden a casa per ascendir”, va explicar. “La setmana que ve hem de guanyar el Palafrugell, que es juga també l’ascens”, va afegir Roy.