HOQUEI OK LLIGA

Punt d'or a la Corunya

El Lleida Llista esquiva la ressaca europea i empata a la pista del Liceo, segon classificat || Els gallecs van fer el passadís al campió de la Europe Cup

Albert Folguera dóna instruccions a l’equip, ahir durant el partit a la pista del Liceo.

La ressaca europea no va afectar ahir el Lleida Llista que, sis dies després de proclamar-se de forma brillant campió de la WS Europe Cup per segona vegada consecutiva, va ser capaç d’arrancar un punt a la pista del Liceo de la Corunya (3-3), segon classificat i futura destinació de dos dels jugadors lleidatans, els germans Roberto i Bruno di Benedetto. El Liceo va rebre el Llista fent-li el passadís, com a homenatge al títol continental aconseguit diumenge passat a l’Onze de Setembre.

El Llista va haver de remuntar el marcador fins a dos vegades per segellar un magnífic empat que el manté en la lluita per la cinquena plaça amb l’Igualada. El matx no va començar bé per als lleidatans, que dijous van celebrar la rua dels campions. Als quatre minuts de partit, David Torres va fer l’1-0 i, a pocs segons que finalitzés la primera part, el mateix jugador va anotar el 2-0, resultat amb què es va arribar al descans.

Però aquest Llista, el millor de la història del club, és capaç de tot i ahir ho va tornar a demostrar a la pista del segon classificat. Tot just començar la segona part un gol de Roberto di Benedetto (2-1) va tornar a ficar els lleidatans en el partit i, tot just tres minuts més tard, Maxi Oruste firmava el 2-2. El Llista va tenir ocasions, però va tornar a fallar en les accions d’estratègia –en va errar tres–. Miras, de penal, va marcar el 3-2 al minut 45, però Maxi Oruste va establir el 3-3 definitiu a poc més d’un minut per al final del partit. El Llista tornarà a l’Onze de Setembre el dia 12 per rebre l’Alcobendas en el partit ajornat per la Final Four.