Treballat triomf del Vila-sana

Les del Pla es consoliden com a quartes || Van dominar però van acusar falta d’encert

Una jugadora del Vila-sana avança perseguida per una rival.

Una jugadora del Vila-sana avança perseguida per una rival.SEGRE

El Vila-sana va sumar ahir una important victòria davant del Vilanova (3-2), que li permet consolidar-se a la quarta plaça de la classificació.

El matx va començar bé per a les del Pla d’Urgell, que es van avançar ja en el minut 11 amb un gol de penal de Joana Comas. El Vilanova va respondre empatant al 19 per mitjà de Maria Córdoba. Malgrat això, Victòria Porta va aparèixer a les portes del descans per tornar a avançar les locals.

Després de la pausa, de nou Victòria Porta va marcar per col·locar el 3-1 en el marcador. A tres minuts per al final, Aida Mas retallava l’avantatge per a les visitants. Tot i així, el Vila-sana va resistir i va acabar emportant-se els tres punts.

El tècnic del Vila-sana, Jordi Capdevila, es va mostrar satisfet amb les seues jugadores després del xoc. “Hem treballat molt, hem dominat el partit, però ens ha faltat encert de cara a porteria”, va explicar.