SEGRE

DEPORTES_LUNES

Una altra Cursa Bombers massiva

Uns 1.800 atletes van prendre la sortida en la novena edició de la carrera || Abderrahim el Jafaari i Luz Moreno es van proclamar campions de la prova reina dels 10 quilòmetres

Un grup de participants en els primers compassos de la novena Cursa Bombers de Lleida.

Un grup de participants en els primers compassos de la novena Cursa Bombers de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La ciutat de Lleida es va omplir ahir d’atletes amb motiu de la celebració de la novena Cursa BBVA CX Bombers Lleida, que va reunir 1.800 participants i que va tenir Abderrahim el Jaafari i Luz Moreno com a guanyadors. A més, a aquesta xifra cal sumar-hi els més de 700 joves atletes que dissabte van prendre part en les carreres infantils que es van disputar a les pistes d’atletisme de les Basses.

Com ja és habitual, la prova, organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida amb el suport de més de 30 patrocinadors privats a banda dels institucionals, va comptar amb dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un altre de 10 quilòmetres. A la prova llarga, El Jaafari es va imposar amb un temps de 30.43, seguit de Víctor Puyuelo (CA Oroel), segon amb 30.57, i de Marcos Sanza, tercer amb 31.10.

Iván Espílez i Mònica Martínez van ser els més ràpids al recorregut curt de 5 quilòmetres

En dones, la victòria va ser per a Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners), amb una marca de 40.58, seguida per Aurèlia Prats (Sícoris), segona amb 42.14, i d’Anna Rocamora (Sícoris), tercera amb 43.28.

Quant a la distància curta, Iván Espílez (AE Ekke) va ser el millor en l’apartat masculí amb un temps de 15.26, seguit per Roger Estradé (AA Xafatolls), segon amb 15.31, i d’Ahmed Hfari (Esports Truga), tercer amb 16.02. En dones, el triomf va ser per a Mònica Martínez (Clos Pons Thai Runners) amb 19.34, al davant de Xènia Moruelo (AE Tres Tossals), segona amb 39.59, i de Sandra Borda (AA Xafatolls), tercera amb 21.00.

La jornada va comptar també amb altres al·licients, com un concurs de grups de batucada i percussió, que va animar els atletes i els espectadors durant tot el trajecte. Després de la disputa de les carreres es van fer sortejos de productes per valor de més de 600 euros.

Totes dos proves van tenir com a punt de sortida i arribada els Camps Elisis i van creuar alguns dels carrers més importants de la ciutat com l’avinguda de l’Estudi General, el pont de la Universitat, l’avinguda Madrid o l’avinguda Alcalde Areny.

tracking