SEGRE

DEPORTES

Valverde: "No tenim excusa"

Valverde assenyala que a l’equip blaugrana li tocarà “passar uns dies horribles, com a tota la nostra gent” || “Ho sentim molt, però tots esperem guanyar sempre”, va dir el tècnic del Barça

Ter Stegen, porter del Barcelona, demana fora de joc mentre els jugadors del Liverpool veuen com la pilota entra a la porteria blaugrana.

Ter Stegen, porter del Barcelona, demana fora de joc mentre els jugadors del Liverpool veuen com la pilota entra a la porteria blaugrana.EUROPA PRESS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del Barcelona, Ernesto Valverde, va admetre que després de la fatídica eliminació els tocarà passar uns dies horribles, fer penitència i intentar acabar la temporada guanyant un títol més. “Quan tenim una patacada d’aquest calibre hem de passar uns quants dies horribles, com tota la nostra gent, perquè és així. S’ha de passar aquesta penitència i amb el temps que ens queda, de tornar a refer-nos i acabar la temporada guanyant un altre títol. Ara mateix estem tocats”, va reconèixer el tècnic blaugrana.

Sobre la semblança que va tenir el matx d’ahir amb el de Roma, Valverde va afirmar que el més dolorós és repetir-lo i que els hagi tornat a passar. “El més dolorós és repetir-ho. Ens ha tornat a passar i és veritat que han estat partits diferents. Han tingut un començament devastador, però després ens hem refet bé i hem tingut opcions per marcar”, va assegurar el tècnic. “Ells han jugat forts i bé. Cal felicitar-los per l’eliminatòria que han fet. És dolorós per a nosaltres, sobretot per a la nostra gent, estàvem concentrats perquè no passés i hem tornat a caure”, va afegir el tècnic. Valverde va incidir en la pressió altíssima del Liverpool, de la qual va dir que tenia molt risc. “Però això és com tot, si el contrari fa pressió alta i recupera a prop de la teua àrea i converteix i tu no castigues...”

“El més dolorós és repetir-ho, ens ha passat de nou”, va dir l’entrenador del Barça després de l’eliminació

al ser preguntat pel quart gol, Valverde va assenyalar que no sabia el que havia passat i no ho havia vist. “Quan he mirat la pilota ja estava entrant. Estàvem molt concentrats per a les jugades d’estratègia i mira. Ha estat una jugada sorprenent que no he vist”, va manifestar el tècnic.

Finalment, Valverde va demanar disculpes a l’afició. “Ho sentim molt, no tenim excusa. Tot el que fem és sempre per acontentar el públic perquè la gent estigui orgullosa. El que passa és que en això del futbol tothom espera guanyar sempre”, va finalitzar Valverde.

Jürgen Klopp: “No sé com ho han pogut aconseguir, aquests nois, és una nit màgica”

Jürgen Klopp, entrenador del Liverpool, es va mostrar molt feliç per la classificació de l’equip per a la final de la Lliga de Campions i va reconèixer que no sap com els jugadors van poder remuntar el Barça. El tècnic alemany, exultant, va reconèixer ahir que no podia trobar una explicació a la remuntada gairebé impossible que va aconseguir el conjunt anglès, que va perdre 3-0 al xoc d’anada al Camp Nou. “No trobo una explicació per al que ha passat en una nit màgica en què l’afició ha estat molt important per a la nostra victòria”, va afirmar. Qüestionat per quina és la raó per la qual el Liverpool va aconseguir arribar a la final, la resposta va ser escarida: “Futbol. Díficil de descriure”, va assenyalar. “El que va passar el dia de Barcelona és que no vam merèixer perdre. Vaig dir als nois que havíem de tornar a fer el mateix però més. No sé com ho han pogut fer. És dels tres millors partits que he viscut en la meua carrera”, va concloure el tècnic del Liverpool.

tracking