SEGRE

BÀSQUET NBA

Pau Gasol passa pel quiròfan i és seriós dubte per jugar el Mundial

Pau Gasol no jugarà més aquesta temporada amb Milwaukee Bucks.

Pau Gasol no jugarà més aquesta temporada amb Milwaukee Bucks.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pivot dels Milwaukee Bucks, Pau Gasol, no tornarà a jugar aquesta temporada de l’NBA, després de passar pel quiròfan per una fractura navicular per estrès al peu esquerre. Segons informa el departament de premsa, el de Sant Boi ha estat operat a Green Bay (Wisconsin) pel doctor Robert Anderson i amb la supervisió del metge dels Bucks, William Raasch. “Gasol es perdrà la resta dels play-offs i s’espera una recuperació completa a temps per a la pretemporada NBA”, resa el comunicat.

Gasol va firmar el passat dia 3 de març pels Bucks, però amb prou feines va poder disputar tres partits i trenta minuts fins que la lesió el va obligar a parar. No ha jugat cap encontre durant els dos últims mesos i ara el dubte és si podrà disputar el Mundial de la Xina, que començarà el dia 31 d’agost i al qual havia mostrat la intenció d’assistir.

D’altra banda, els Raptors de Marc Gasol i Serge Ibaka i els Nuggets de Juancho Hernangómez es jugaran al setè partit el pas a les respectives finals de conferència després de sucumbir davant de Philadelphia Sixers (112-101) i Portland Trail Blazers (119-108), respectivament.

tracking