El Girona, cap a l'abisme

El Llevant remunta un gol de Stuani i pràcticament sentencia el descens a Segona dels d’Eusebio || És a tres punts del Celta, que marca la salvació

Douglas Luiz controla la pilota davant de Campaña, ahir durant el partit a Montilivi.EFE

El Girona té un peu i mig a Segona A. Ahir va caure a Montilivi davant del Llevant (1-2), que sí que va segellar definitivament la permanència, en un partit en el qual es va avançar en el minut 60 amb un gol de Stuani. No obstant, els valencians van capgirar el marcador, anotant Bardhi el gol definitiu en el minut 87.

El domini del Girona va deixar de ser incontestable amb el pas dels minuts en un Montilivi convertit en una autèntica caldera al so de “Girona és de Primera”. L’absència d’ocasions clares va ser la nota dominant del primer temps. La igualtat va regnar fins al minut 60, quan Stuani va desencadenar l’eufòria al caçar, a la frontal de l’àrea petita, un rebuig. El Girona va recuperar l’esperança amb el gol, però Morales, assistit per Pedro López, va ressuscitar els seus fantasmes tan sols dos minuts després (1-1). Els blanc-i-rojos van estar a prop de tornar a posar-se al davant, però va ser Bardhi el que va firmar l’1-2 final.

El Girona afrontarà l’última jornada amb l’obligació de vèncer l’Alabès per somiar amb una salvació que només es farà realitat si el Celta perd a Balaídos davant del Rayo, ja descendit. I, atès que l’average està empatat, amb l’ull posat en la diferència total de gols, un escull insalvable. Actualment, és de –9 per al Celta i de –15 per al Girona, per la qual cosa, a banda d’esperar una derrota a Balaídos, el Girona hauria de marcar davant de l’Alabès 6 gols més dels que marquin els de Vigo.