SEGRE

DEPORTES_LUNES

Oliva: “No hem complert el previst”

Joan Carles Oliva no vol parlar de fracàs ni tampoc es mulla sobre la seua continuïtat la pròxima temporada || El tècnic lleidatà assegura que el ‘play-off’ s’ha perdut “al Camp d’Esports”

El Lleida va lluitar a Son Malferit, però va acabar tancant la temporada amb una derrota.

El Lleida va lluitar a Son Malferit, però va acabar tancant la temporada amb una derrota.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva, el tècnic del Lleida Esportiu, va voler, abans que res, felicitar l’Atlètic Balears per ser el campió del grup i desitjar-li tota la sort del món en el play-off d’ascens a Segona A. Després d’això va assegurar que “no es tracta de parlar de fracàs, sinó que no s’han assolit els objectius previstos. A mi se’m va fitxar per revertir una situació concreta i és evident que no ho hem aconseguit”. Oliva va assegurar que el play-off no es va perdre a Son Malferit, en un partit que va qualificar de molt difícil “davant del líder i davant d’un equip en ratxa que es jugava ser campió”, sinó que es va escapar en una sèrie d’entrepussades “al Camp d’Esports, precisament on l’equip havia de mostrar-se fort i aconseguir el màxim nombre de punts possible. No ha estat així, però no és culpa de l’equip. Sempre ha competit bé i al màxim i per això no puc més que estar orgullós d’aquest col·lectiu, que ho ha donat tot fins al final i que, sens dubte, es mereixia una cosa bastant millor que aquesta decepció”.

A preguntes de SEGRE no va voler pronunciar-se sobre si seguiria o no al Lleida Esportiu la pròxima temporada. “Ara és temps de reflexionar i analitzar el que ha succeït, parlar i després ja veurem el que passa.”

Sobre el matx, encara que finalment va resultar intranscendent per al Lleida, va confessar que “no esperàvem que fos fàcil però hem bregat. Hem reaccionat ràpid després del 2-0 i, amb el 2-1, hem tingut les nostres opcions, fins i tot amb la falta que ha llançat Juanto a l’afegit, però al final no ha pogut ser. Una nova derrota per tancar la temporada”, va finalitzar Oliva.

tracking