SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Bahí renova pel Cadí per un any i un altre d'opcional

La capitana complirà la seua setena temporada, sisena consecutiva || “Tenia molt clar que si anàvem a Europa em quedava”, va assegurar

El president del Cadí, Pere Porta, i Bahí, en la firma del contracte.

El president del Cadí, Pere Porta, i Bahí, en la firma del contracte.SEDIS BÀSQUET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va fer oficial ahir la renovació de la seua capitana, Georgina Bahí, per una temporada més amb opció a una segona, que les dos parts hauran de decidir poc abans que acabi la pròxima Lliga. Amb aquest acord, la pivot gironina afrontarà la seua setena temporada al club, la sisena de forma consecutiva, que la converteix de llarg en la jugadora que més partits ha vestit la samarreta del Sedis, amb 157, i més punts ha anotat, amb 1.241. Amb aquesta renovació supera Tània Pérez, que va estar sis temporades seguides al club urgellenc.

Bahí, que l’1 de juny complirà 30 anys, ha sigut la millor rebotejadora de l’equip, amb 5,2 captures de mitjana a la Lliga i 6,8 en play-off, i una de les màximes anotadores, amb 9,4 punts en la fase regular i 7,8 en play-off de mitjana.

El club està molt a prop de lligar la continuïtat de Yurena Díaz, Ariadna Pujol i la del planter Anna Palma

“És la meua segona casa i estic contenta de continuar en un club que et fa sentir com a casa, on tot t’ho posen fàcil. Tenia bastant clar que si jugàvem a Europa em quedava”, va afirmar la pivot formada a l’Uni Girona, que avisa que la pròxima campanya “comencem de zero”. “Ha sigut un any històric, però hem de saber qui som i on som, perquè repetir una temporada com la d’aquest any és gairebé impossible. Cal intentar fer un bon paper i, sobretot, fer disfrutar la gent”, va indicar Bahí.

D’altra banda, va assenyalar que espera que el gruix de nacionals continuï. “És important mantenir l’estructura de les nacionals. Andrea (Vilaró) és una pèrdua molt gran, però si la resta continua serà més fàcil. Segur que el club farà tot el possible per formar un equip competitiu”, va afegir.

En aquest sentit, el Cadí està molt a prop de tancar la continuïtat de les altres tres nacionals a les quals es va oferir la renovació, la base Yurena Díaz i les alers Ariadna Pujol i Anna Palma, ja que les navarresa Irati Etxarri era l’única integrant de l’equip que tenia contracte en vigor.

L’altra incògnita és la nord-americana Hempe, que encara no ha respost a l’oferta de renovació, mentre que han causat baixa Sklepowicz, Aijanen, Kraker (Gipuzkoa), Richards i Vilaró (Perfumerías Avenida).

tracking