SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La meitat de la plantilla del Lleida, amb contracte el curs vinent

Jugadors del Lleida, abatuts a l’encaixar un dels dos gols que van rebre diumenge davant de l’At. Balears a Son Malferit.

Jugadors del Lleida, abatuts a l’encaixar un dels dos gols que van rebre diumenge davant de l’At. Balears a Son Malferit.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida haurà de començar a treballar en els propers dies en la confecció de la plantilla per a la pròxima temporada. En la que ja s’ha acabat per als lleidatans, que no jugaran l’última jornada per la retirada de l’Ontinyent, han jugat 29 futbolistes, mentre que el nombre de jugadors convocats s’ha elevat fins als 37. De l’actual plantilla, dotze jugadors tenen contracte en vigor per al curs vinent. Es tracta de Pau Torres, Albert Dalmau, Joan Oriol, César Soriano, Álex Albístegui, Pedro Martín, Noel Carbonell, Marc Trilles, Josep Miquel Fernández Xemi, Alpha Bagayoko, Marc Martínez i Álex Felip, encara que algun podria no continuar, com ja ha ocorregut altres estius. També tenen continuïtat futbolistes del planter com Adrià Gené, Víctor Vidal, Sebi o Enric Puiggròs.

Ningú o molt pocs dels jugadors que acaben vinculació rebran una oferta de renovació

Més marxes

Dels que acaben la seua vinculació, cinc són cedits: Cano, Calavera, Quintero, Zotko i Dongou, que tornaran als seus clubs. També acaben contracte Mousa, Tano, Juanto i Òscar Santiago i no s’esperen ofertes de renovació. A l’hivern ja van marxar Artiles, Leto, Josemi, Almagro i Peeters, dels quals els dos últims també estaven cedits.

tracking