SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes obre aquest dijous la fase final d'ascens a LEB Plata

Juga davant del filial del Gran Canària en la primera jornada de la lligueta

L’expedició del Pardinyes va sortir ahir cap a la localitat de Cacabelos, on descansarà durant els dies de competició.

L’expedició del Pardinyes va sortir ahir cap a la localitat de Cacabelos, on descansarà durant els dies de competició.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes obre avui (12.00) la fase d’ascens a LEB Plata mesurant-se a la seu de Ponferrada al filial del Gran Canària, el favorit d’una lligueta que completen Chantada i Benicarló. Només el campió d’aquest grup aconseguirà una plaça a LEB Plata, mentre que el subcampió es jugarà l’altre ascens davant del seu homòleg de l’altre grup que juga a la ciutat lleonesa (Ponferrada, Alcobendas, Marbella i Jairis). “Debutem amb un partit de màxima exigència, davant dels favorits, la qual cosa ens obligarà a estar els 40 minuts al cent per cent. Si no és així ens castigaran i no tindrem opcions”, va assenyalar el tècnic Gerard Encuentra.

De fet, els canaris compten amb jugadors que han debutat a la Lliga ACB com el polonès Olek Balcerowski i Javi López, així com a l’Eurolliga com el montenegrí Jovan Kljajic i el senegalès Khalifa Diop, un pivot de 17 anys i 2,08 metres d’alçada. “Són un equip molt físic, especialment a la pintura, molt jove i amb moltes ganes de continuar progressant”, va afegir Encuentra. Els canaris van ser els campions del grup B, superant el filial del Madrid, que va renunciar a les fases d’ascens per disputar el Next Generation Tournament de l’Eurolliga. El rival d’avui exigirà el màxim d’un Pardinyes que té el dubte d’Adrià Rivas, a la fase final del procés de recuperació, mentre que Juan Oliva no va viatjar ahir amb l’expedició.

Demà (16.00), els lleidatans s’enfrontaran al Chantada i dissabte (12.00) al Benicarló en la tercera jornada de la lligueta.

tracking