SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Marc Martínez, Pedro Martín i César Soriano volen complir el seu contracte

Marc Martínez, Pedro Martín i César Soriano volen complir el seu contracte

Onze inicial del Lleida en el seu últim partit de la temporada, el passat cap de setmana a Son Malferit.

Onze inicial del Lleida en el seu últim partit de la temporada, el passat cap de setmana a Son Malferit.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida, que ahir va tornar a la feina, no troba una explicació al que li ha succeït aquesta temporada, més enllà de l’evidència que van fer una primera volta molt bona i una segona decebedora, encara que Marc Martínez va apuntar que els va costar adaptar-se al nou entrenador, Joan Carles Oliva, a banda de reconèixer que els va sorprendre la destitució de Gerard Albadalejo. “Quan hi ha un canvi d’entrenador canvien coses i a nosaltres ens va costar molt adaptar-nos a les idees del nou entrenador”, va explicar el centrecampista, que va afegir que “passaven les setmanes i ens vèiem incapaços de guanyar ningú”.

Sobre le destitució d’Albadalejo, va dir que la plantilla no l’esperava i va afegir que “havíem acabat l’any primers, però estàvem en una bona situació, tercers o quarts, però érem allà. Sabíem que podia passar, perquè quan tens un objectiu ambiciós i falles tres o quatre partits, pot passar, però no ho esperàvem”, va insistir. “Va venir un entrenador nou, amb les idees molt clares, però ens va costar i el temps se’ns va tirar a sobre.”

Encara que qualifica la temporada de “decebedora”, discrepa que pugui parlar-se de fracàs perquè “nosaltres ho hem intentat fins al final, mai ens vam deixar anar. La dinàmica ha sigut horrorosa, però això no vol dir que ens hàgim deixat anar”, va insistir.

També va mostrar la seua voluntat de complir l’any de contracte que li queda amb el Lleida. “M’agradaria continuar. Tinc contracte i el 12 de juliol vindré aquí, tret que em diguin que no vingui”, va explicar.

Idèntica voluntat van mostrar els altres dos jugadors que ahir van atendre els mitjans de comunicació, Pedro Martín i César Soriano. El davanter va explicar que “aquí estic bé, hi ha un bon camp i afició que ens dóna suport i vaig firmar dos anys, de forma que no se li ha de donar més voltes” i va afegir que “cal aprendre del que ens ha passat i cadascun de nosaltres treure conclusions”. El defensa, per la seua part, va dir que “el meu objectiu és tornar. Tinc contracte i només penso a tornar amb la mateixa il·lusió”. També va afegir que “és normal que l’afició estigui dolguda, com ho estem nosaltres”.

tracking