SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Yurena Díaz seguirà al Cadí la campanya vinent

La base complirà així la tercera temporada || El club s’ha assegurat fins ara la continuïtat de tres jugadores per al repte europeu

Pere Porta, president del Cadí, amb Yurena Díaz.

Pere Porta, president del Cadí, amb Yurena Díaz.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va fer ahir oficial la continuïtat per una temporada de la base canària Yurena Díaz, que complirà el seu tercer curs al club de l’Alt Urgell i s’uneix a Irati Etxarri i Georgina Bahí en el primer projecte europeu del Sedis Bàsquet. Díaz, de 26 anys i 1,81 metres d’alçada, s’ha consolidat com una de les millors bases de la Lliga Femenina i la temporada passada va fer de mitjana 9,9 punts i 2,4 assistències per partit i va destacar en l’apartat anotador i de direcció durant els play-offs.

Yurena va arribar al club l’estiu del 2017 del Campus Promete de Logronyo després de formar-se al Gran Canària i va aconseguir la plaça de base titular des dels primers partits, tenint com a companyes de posició l’argentina Macarena Rosset i la polonesa Sklepowicz. Després d’assegurar-se la continuïtat de Díaz, el Sedis està molt a prop de tancar la d’Ariadna Pujol i Anna Palma, mentre espera una resposta de la pivot nord-americana Merritt Hempe. Un cop es tanqui el capítol de renovacions, el club començarà a sondejar el mercat a la recerca de reforços per a una temporada en què les lleidatanes debutaran a la Eurocup, després de ser semifinalistes i terceres a la fase regular de la Lliga Femenina. Les baixes confirmades per al curs que ve són Skeplowicz, Aijanen, Kraker (Gipuzkoa), Richards i Vilaró (Perfumerías Avenida).

tracking