SEGRE

MOTOCICLISME GP FRANÇA

Marc Màrquez: "El meu objectiu és guanyar"

Marc Màrquez espera repetir a Le Mans la victòria de la temporada passada en un circuit que no l’afavoreix || Espera un bon paper de Yamaha i Ducati

Marc Màrquez i Andrea Dovizioso, durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de França.

Marc Màrquez i Andrea Dovizioso, durant la roda de premsa prèvia al Gran Premi de França.MOTOGP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) va afirmar ahir al circuit de Le Mans que diumenge sortirà a la pista “amb l’objectiu de guanyar, però caldrà veure què fan un inspirat Fabio Quartararo, Dovizioso, Rins, o Rossi”, el qual no descarta perquè “aquí sempre ha estat ràpid”.

El lleidatà va guanyar a Le Mans el 2018, però va recordar que “fins a l’any passat era dels grans premis que tocava salvar i, tanmateix, va ser un bon cap de setmana i ara toca confirmar aquell gran cap de setmana”, i va afegir que “caldrà veure si es pot fer igual que aquell cap de setmana, però és un dels circuits en els quals Ducati va bé, Yamaha també i no serà com el de Jerez”. “Jo crec que serà una mica més complicat”, va afirmar el pilot de Cervera.

Algunes fonts apunten que Honda qüestiona Lorenzo pel seu pobre paper i ell nega un “ultimàtum”

Per la seua part, el seu company d’equip, Jorge Lorenzo, a qui està costant més del que es preveia adaptar-se a la seua nova Honda, va respondre als rumors sobre un possible “ultimàtum” que hauria rebut del seu equip i va afirmar que mai no ha escoltat aquesta paraula de la marca japonesa. “Sempre es poden escoltar aquest tipus de rumors quan la situació o els resultats no són positius, però personalment mai no se m’ha donat un ultimàtum ni se m’ha parlat sobre aquest tema i les dos parts sabem que la connexió pilot-moto serà més complicada per aconseguir resultats perquè no està sent una connexió natural”, va explicar Lorenzo amb referència a una informació del diari AS sobre aquest suposat “avís” dels responsables de l’equip japonès.

En aquest sentit, Marc també va defensar Lorenzo: “Jo crec que Honda no faria això, Jorge no llançaria la tovallola i per això crec que aquesta no és una possibilitat real, a part que estem a la quarta carrera i queda tota una temporada al davant, sabem com és Jorge, que és un pilot molt ràpid però que necessita el seu temps d’adaptació i aquesta és una moto guanyadora”, va explicar el lleidatà. Es va mostrar convençut que Lorenzo farà bons resultats enguany.

tracking