SEGRE

FUTBOL INSTAL·LACIONS

El futbol lleidatà estrena nova seu a Cappont

De 315 m

Representants dels clubs i patrocinadors es van citar en la inauguració.

Representants dels clubs i patrocinadors es van citar en la inauguració.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Avui es fa realitat un somni. Tenim el privilegi d’inaugurar una delegació moderna, accessible i funcional. Una delegació tal com es mereix el futbol lleidatà.” Són paraules de Jordi Terés, delegat territorial i vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, ahir durant l’acte d’inauguració de la nova seu ubicada al barri de Cappont.

Presidents i directius de més d’un centenar de clubs de futbol i futbol sala de la delegació de Lleida van assistir a l’estrena de la nova instal·lació en un acte que va comptar amb la presència de l’alcalde Fèlix Larrosa, el president de l’FCF Joan Soteras i el seu antecessor i exvicepresident de la Federació Espanyola, Andreu Subies, entre altres convidats.

El nou local, ubicat al carrer Joan Fuster número 1, té una superfície de 315 metres quadrats i disposa de dos aules multifuncionals per acollir cursos de formació per a entrenadors i àrbitres amb una capacitat per a cent persones. A més, la seu està equipada amb tres despatxos, una sala de juntes, una sala de treball, una d’arxiu i un magatzem. L’accés està adaptat a persones amb mobilitat reduïda. El cost de la inversió no va transcendir.

La nova seu serà operativa ben aviat i donarà servei als 158 clubs de futbol i futbol sala que formen part de la delegació, que agrupen més de 12.000 de federats al territori.

Després de l’acte inaugural va tenir lloc un sopar en un hotel dels afores de la ciutat per a tots els assistents.

“Aquesta és la millor delegació que tenim”

Fèlix Larrosa, Andreu Subies i Joan Soteras van rebre una figura de record de la inauguració com a obsequi. L’alcalde va destacar el gran mural que presideix una de les sales en què apareixen les grades del Camp d’Esports abarrotades als anys 50 i va dir que porta “el futbol a la sang” pel seu pare, que va ser porter de la UE Lleida. Soteras va dir que és “la millor delegació que tenim”.

Representants dels clubs i patrocinadors es van citar en la inauguració.

Representants dels clubs i patrocinadors es van citar en la inauguració.MAGDALENA ALTISENT

tracking