SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

Luis Enrique tampoc hi serà contra les illes Fèroe i Suècia

A causa del seu problema familiar greu, i l’RFEF no el substituirà

Robert Moreno.

Robert Moreno.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique Martínez, seleccionador espanyol, ha confeccionat la convocatòria per als dos pròxims partits de classificació a l’Eurocopa 2020 però no dirigirà els entrenaments ni els partits davant les Illes Fèroe ni Suècia pel greu problema familiar que pateix.

José Francisco Molina, director esportiu de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF), va confirmar que el seleccionador seguirà en el càrrec, que no han contactat amb cap entrenador i no va posar termini a la seua tornada. “El seleccionador Luis Enrique no ha pogut ser-hi pel mateix motiu pel qual va haver d’abandonar la concentració a Malta i no va poder dirigir el partit, tampoc no hi serà durant la concentració ni en els dos pròxims partits”, va assegurar.

Robert Moreno assumeix les tasques de Luis Enrique i tot el cos tècnic estarà en continu contacte amb el seleccionador, que és a Barcelona al costat de la seua família.

Espanya visitarà les illes Fèroe el 7 de juny i tres dies després rebrà Suècia al Santiago Bernabéu, mentre que la concentració serà el 3 de juny. En els dos primers partits de la fase classificatòria, Espanya va guanyar 2-1 Noruega i per 0-2 Malta, partit en el qual ja no va estar Luis Enrique per un problema familiar.

Quant a la convocatòria, les novetats són Santi Cazorla (Vila-real), Isco, Carvajal i Sergio Ramos (R. Madrid), Iago Aspas (Celta) i Mikel Oyarzábal (Reial Societat). De les novetats de l’anterior convocatòria es queden Jesús Navas (Sevilla), Dani Parejo (València) i Fabián Ruiz (Nàpols).

A la llista només hi ha tres jugadors del Barcelona, els defenses Sergi Roberto i Jordi Alba i el centrecampista Sergio Busquets. De l’Espanyol únicament s’ha convocat el defensa Mario Hermoso.

tracking