SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: “Ja veurem on encaixa Griezmann”

El tècnic no revela si fitxarà i la plantilla podria ser reticent que arribi

Messi, en un exercici amb el jove Riqui Puig, durant un entrenament d’aquesta setmana.

Messi, en un exercici amb el jove Riqui Puig, durant un entrenament d’aquesta setmana.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar que no el preocupa com encaixar el francès Antoine Griezmann a l’equip si finalment acaba fitxant pel conjunt blaugrana i va afirmar que l’Eibar (Ipurua, 16.15 BeIN LaLiga), davant del qual acomiaden la temporada avui, és “una bona pedra de toc” per preparar la final de Copa del Rei davant del València, on buscaran acabar el curs amb un doblet. “Són jugadors que estan en altres equips, ja ho veurem. És un gran jugador, sempre ho hem dit. Si al final ve al Barcelona, ja es veurà –on encaixa–, no ho sé. Estem parlant d’un jugador que pot o no venir”, va declarar.

Així, va assenyalar que té “contacte” amb la direcció esportiva, però va recordar que “la temporada encara no ha acabat”. “Tenim la possibilitat de guanyar un doblet, que no se’n guanyen tants”, va dir. “No sé la quantitat de fitxatges que hi haurà, és part del club. La idea del club i de l’entrenador és fer el millor equip possible, tenint en compte les fortaleses i les dificultats que tenim”, va afegir l’entrenador.

Després de la desfeta a Anfield, Valverde va assegurar que veu el vestidor “bé”. “Els dies posteriors sempre són durs, sobretot en un equip que està acostumat a tenir poques eliminacions”, va indicar.

“Sabem que quan hi ha una derrota important hi ha crítiques per a tothom, per a l’entrenador el que més, i les coses es van suavitzant”, va assenyalar el tècnic.

Quant a l’arribada de Griezmann, Sport va revelar ahir que el vestidor blaugrana declara el francès persona no grata i assegura que no seria benvingut en el cas que finalment el club decidís fitxar-lo. Un altre diari esportiu barceloní, Mundo Deportivo, informava que només hi havia rebuig de l’arribada del francès en alguns jugadors.

D’altra banda, els holandesos De Jong i De Ligt són aquests dies a Barcelona. El centrecampista, fitxat pel Barça per a la pròxima temporada, i el central, en negociacions amb el club, van aterrar divendres a la nit amb tota la plantilla de l’Ajax per celebrar la consecució de la Lliga i la Copa.

tracking