EL MILLOREL PITJOR

Descens cruel del Borges a Segona Catalana

Un gol del Viladecans a l’últim minut de l’afegit envis els de Cazorla a Segona Catalana || Hi ha haver mà i falta prèvia en el gol de l’empat local

Un jugador local en pressiona un del Borges en una de les jugades del partit disputat ahir al Municipal de Viladecans.ÀREA 11

Els homes de Manel Cazorla van firmar el descens matemàtic a Segona Catalana en un dels millors partits d’un Borges que va acabar cedint un empat, en un final no apte per a cardíacs en el qual van arribar tres dels quatre gols del matx i en el qual el Viladecans va acabar empatant in extremis, gràcies a un gol polèmic en el qual el davanter local Ricky es va ajudar de la mà per marcar (2-2).

El Borges va saltar al camp del Viladecans disposat a aprofitar un dels seus últims cartutxos per salvar la categoria. L’empenta lleidatana va propiciar que Ricky estigués a prop d’inaugurar el marcador en el primer minut, però va desaprofitar un mà a mà davant del meta local, Jaume. En el minut 7, Eudald va tornar a posar a prova Jaume sense èxit.

La primera jugada polèmica del duel va arribar en el minut 10. Un defensor local va tocar la pilota amb la mà, però el col·legiat no ho va considerar penal. Els de Cazorla, tanmateix, no es van desanimar i van buscar el 0-1 per mitjà de Llorenç (18’), Ricky (27’), Aitor (32’) i Eudald (44’), però el marcador no es va moure fins a la segona part.

Després del descans, la tònica del matx no va variar i el Borges va continuar mostrant-se superiorment als locals, amb ocasions d’Eudald, Torné i un xut al pal d’Aitor (72), però desafortunadament per als de les Garrigues va ser el Viladecans el que va aconseguir marcar primer per mitjà de Kike, en el minut 74. Edu Vives i Eudald haurien pogut concretar l’1-1, però el porter Jaume ho va evitar de nou.

No va ser fins al minut 89 que el Borges va aconseguir marcar gràcies a Aitor, després d’una gran passada de Gras (1-1). Ja en el temps afegit, una bona assistència d’Eduald va ser aprofitada de nou per Aitor per marcar l’1-2 (91’). Tant l’equip local com la seua afició van reclamar un dubtós fora de joc i les protestes van acabar amb l’expulsió de Roger i el llançament al camp d’alguns objectes per part de l’afició del Viladecans.

Quan semblava que el partit acabaria amb victòria del Borges, el local Ricky va marcar amb ajuda de la mà el 2-2 definitiu, en una jugada que va venir precedida d’una falta al defensor visitant Nasser, que l’àrbitre no va sancionar.

Malgrat la indignació i les protestes d’un Borges que es va veure clarament perjudicat en un moment tan crucial, els homes de Manel Cazorla no van poder fer res per revertir la situació i van acabar sumant un empat que els va ser insuficient per poder conservar la categoria.

“Hem perdut la categoria de la pitjor manera”

L’entrenador del Borges, Manel Cazorla, es va mostrar molt tocat anímicament pel descens del seu equip i va declarar després del partit que “ha sigut un final cruel i injust ja que s’ha vist sobre la gespa que hem estat infinitament superiors”.