SEGRE

DEPORTES_LUNES

El Barcelona derrota el Gipuzkoa i continua aspirant a ser primer

L’aler pivot letó Rolands Smits intenta una jugada, ahir al Palau.

L’aler pivot letó Rolands Smits intenta una jugada, ahir al Palau.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barça Lassa continua aspirant al primer lloc en la fase regular de la Lliga Endesa a l’imposar-se ahir a casa al Gipuzkoa (88-71). Al Palau Blaugrana, el Barcelona va dominar amb molta autoritat el seu partit davant dels bascos de la mà de Thomas Heurtel (22 punts) i Adam Hanga (11 i 10 rebots). Amb el francès i l’hongarès al comandament, els locals van deixar el partit encarrilat al descans (40-27) i es van dedicar a controlar el joc durant la segona meitat.

Amb aquesta victòria a la penúltima jornada, el Barça es col·loca segon amb un balanç de 26-7 a l’espera del resultat que obtinguin entre setmana el Reial Madrid (26-6) i el Kirolbet Baskonia (25-7) en els seus duels davant València Basket i Divina Seguros Joventut, respectivament.

D’altra banda, el Manresa va superar el Fuenlabrada (86-77) al Nou Congost i arriba a l’última jornada amb opcions de classificar-se per a les eliminatòries pel títol. Finalment, el Morabanc Andorra també va aconseguir ahir el triomf. Va ser davant del Breogán per 91-84.

tracking