EL MILLOREL PITJOR

El Mollerussa planta cara al Manresa

Els homes de Josep Maria Turull van merèixer un millor resultat davant del segon classificat || Álvaro, en el minut 21, va donar als del Pla l’empat momentani contra el Manresa

Jugadors del Mollerussa pugnen per la pilota en una de les jugades que van tenir lloc ahir al camp del Manresa.ÀREA 11

El Mollerusa va vendre cara la derrota davant del segon classificat d’aquest Grup II de Primera Catalana, el Manresa, a què va plantar cara en un partit en el qual l’equip dirigit per Josep Maria Turull es va merèixer més sort (2-1).

El matx va començar de la pitjor forma per als del Pla, ja que, en el primer minut, Sánchez va avançar el Manresa en el marcador (1-0). Malgrat la gerra d’aigua freda tan primerenca, el Mollerussa no es va acovardir i, mentre els locals es feien enrere per conservar l’avantatge, els de Turull van començar a desplegar un bon joc combinatiu a la recerca del gol de l’empat. El premi a la seua constància va arribar en el minut 21, quan Álvaro va aprofitar una centrada per la banda esquerra per superar amb un xut creuat al porter del Manresa, Pol. Els locals, després d’encaixar l’empat, van assumir el control del partit i van posar en seriosos conflictes el meta lleidatà, però Joan Marc es va mostrar molt segur sota pals i va evitar que el Manresa tornés a avançar-se abans del descans.

A la segona part, el Manresa, necessitat de punts en la lluita per la part alta de la classificació, va sortir més fort i aviat va marcar el 2 -1 mitjançant una rematada llunyana de Soler, que va sorprendre Joan Marc (49). De nou amb avantatge, els manresans van tornar a un futbol de més control davant d’un Mollerussa que va agafar la iniciativa a la recerca del 2-2. Amb l’equip de Turull abocat a l’atac, els manresans, en els últims minuts, van tenir algunes opcions per sentenciar, però el marcador ja no es va moure.

Després d’aquesta derrota, el Mollerussa es veu superat a la taula pel Muntanyesa, que es va imposar per 2-0 al Lleida B, i cau de la cinquena a la sisena posició, amb 53 punts. En l’última jornada, els del Pla d’Urgell rebran a casa el Júpiter.

L’entrenador del Mollerussa, Josep Maria Turull, va declarar al final del partit que “després del seu gol inicial el domini ha estat nostre fins a l’1-1”, encara que va admetre que “fins al descans els locals han tingut millors ocasions”. Respecte a la segona part, el tècnic va indicar que, “després d’un gol local bastant afortunat, la iniciativa ha sigut nostra”. “Crec que, per mèrits, no mereixíem la derrota”, va concloure.