SEGRE

BÀSQUET LEB PLATA

El Pardinyes demana suport empresarial per assumir l'ascens a LEB Plata

El club necessitarà una injecció propera als 250.000 euros

L’afició del Pardinyes va poder celebrar amb els jugadors l’ascens després d’arribar a Lleida.

L’afició del Pardinyes va poder celebrar amb els jugadors l’ascens després d’arribar a Lleida.SCG

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va ser rebut ahir per la seua afició després d’aconseguir l’ascens històric a LEB Plata dissabte a la localitat lleonesa de Bembibre i la pregunta més repetida va ser: “I ara què?” El club hauria de fer el salt al professionalisme per assumir la categoria i això es tradueix en una injecció econòmica propera als 250.000 euros. En aquest sentit, el president de l’entitat, Jordi Mauri, va ser clar. “No ens embarcarem en cap aventura. Necessitem el suport de l’entramat empresarial de la ciutat per fer aquest salt i si no és possible no el farem. No hipotecarem el futur del club, per la qual cosa hauríem de renunciar a l’ascens”, va afegir.

El president va mostrar la seua satisfacció per l’èxit esportiu i va reconèixer que a Ponferrada i Bembibre van patir com mai. “Ha sigut un èxit espectacular de tot l’equip, el més gran de la història del club. Han demostrat que són uns autèntics campions i que mereixen estar a la LEB Plata. Malgrat que es van guanyar els tres partits, es va patir molt en tots”.

Per la seua part, el tècnic Gerard Encuentra va reconèixer que l’equip era conscient que estava a un pas de donar la campanada una vegada van arribar a la seu de les fases finals. “Si érem allà és perquè ho mereixíem i havíem de jugar conscients que podíem guanyar. El nostre treball ja està fet i ara és el torn dels directius”, va afegir en relació amb certificar l’ascens de categoria de l’equip.

La plantilla va arribar ahir a Lleida després de 10 hores de viatge en bus des de la localitat de Cacabelos. Van ser rebuts per nombrosos aficionats, familiars i jugadors de la base, que van victorejar els seus ídols després de baixar del vehicle. “Estem molt orgullosos de vosaltres, perquè sabem que heu estat amb nosaltres durant els bons moments i els dolents”, van assenyalar els jugadors que dissabte van fer història.

L’afició del Pardinyes va poder celebrar amb els jugadors l’ascens després d’arribar a Lleida.

L’afició del Pardinyes va poder celebrar amb els jugadors l’ascens després d’arribar a Lleida.SCG

tracking