SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes busca recursos i més socis per a la LEB Plata

Demanarà més suport a institucions i patrocinadors per no renunciar a l’ascens

Els jugadors de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes celebren l’ascens a LEB Plata.

Els jugadors de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes celebren l’ascens a LEB Plata.R.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Lluitarem fins al final per intentar que l’ascens a la LEB Plata sigui possible. Els nois s’ho mereixen”, explicava ahir Jordi Mauri, president del CB Pardinyes, després que a la primera reunió de la junta per l’ascens aconseguit a Ponferrada, acordés fer tot el possible per aconseguir els recursos necessaris per afrontar una temporada que necessitarà un pressupost d’uns 250.000 euros, amb la qual cosa van descartar la renúncia a la plaça a la tercera categoria del bàsquet estatal, que s’han guanyat a la pista. Per aconseguir-ho, els objectius que s’ha marcat el club són incrementar el nombre de socis i obtenir més aportació econòmica d’institucions i patrocinadors.

“Això és una cosa que hem d’aconseguir entre tots”, afegia Mauri, conscient que el termini límit perquè aquests intents es facin efectius els marca la mateixa Federació Espanyola de Bàsquet (FEB). “A començaments de juliol hem de dipositar l’aval de 54.000 euros, així que els temps els marca la FEB”, explica el president.

Els objectius se centren en tres fronts: abonats, institucions i patrocinadors. “Aquesta temporada tenim uns dos-cents socis, que paguen cinquanta euros cadascun. L’objectiu és fer una campanya de socis atractiva i aconseguir més suport social”, va explicar. També haurà d’augmentar el suport institucional, ja que, segons explica Mauri, entre la Paeria i la Diputació aporten 17.000 euros, una xifra que s’hauria d’incrementar, així com les aportacions de patrocinadors.

El club ha afrontat la temporada amb un pressupost que s’ha atansat als 80.000 euros, però que haurà de triplicar-se per poder assumir la LEB Plata.

Dimarts que ve, dia 28, l’equip serà rebut a la Paeria, on tindrà el primer reconeixement institucional després d’haver fet història el cap de setmana passat, a l’aconseguir l’ascens com a campió. A més, l’equip ha estat el millor a nivell estatal de tota la Lliga EBA, en què ha ocupat el número 1 del rànquing de la categoria. “Aquest ha estat l’èxit esportiu més gran en la història del club”, assegura el president d’un club que, en aquestes tres últimes temporades, ha disputat el play-off d’ascens.

tracking