SEGRE
Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el Vilanova i la Geltrú.

Una jugada del partit d’ahir entre el Borges i el Vilanova i la Geltrú.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges va tancar ahir la temporada amb un empat sense gols contra el Vilanova i la Geltrú. Els lleidatans, que perdran la categoria i descendiran a Segona Catalana, van continuar amb la tònica dels últims partits, van tenir el domini de la pilota i les ocasions, però la falta de punteria va evitar que s’emportessin la victòria.

Malgrat el millor partit dels de les Garrigues, als minuts inicials va ser el Vilanova el que va generar perill. Al minut 4, el porter Xammar va haver de desviar un fort xut del visitant Iloe. Tot i així, a partir de l’ensurt, el Borges va reaccionar i va prendre el comandament del duel. Al minut 24 va tenir lloc la jugada més polèmica del duel, quan Ricky va caure dins de l’àrea visitant i l’àrbitre va ordenar continuar el joc. Ja prop de la mitja hora de joc, al minut 27, Ricky es va treure de la màniga un potent tret que el porter visitant Nito va poder desviar. Eudald va recollir llavors el rebuig, però va enviar la pilota per sobre del travesser. El següent a intentar-ho va ser Aitor, que va buscar sorprendre Nito amb un xut ras que va sortir vorejant el pal.

Després de la pausa el guió del matx no va variar. Al minut 51, Edu Vives va disposar d’una falta directa des de la frontal, encara que la pilota va sortir desviada. Quatre minuts després era Aitor el que obligava el porter visitant a lluir-se amb una centrada xut que va estar a punt de colar-se dins de la porteria.

Malgrat el desencert, el Borges va seguir insistint davant d’un Vilanova que fins al minut 74 no va executar el segon tret a porta, quan el visitant Iván va intentar sorprendre amb una volea que Xammar va atrapar sense dificultats.

A tres minuts per al final del partit Ramonet i Aitor van tenir una altra ocasió claríssima en una bona jugada de combinació, però el marcador tampoc es va moure llavors.

Cazorla: “El partit ha estat un reflex de tota la temporada” El tècnic del Borges, Manel Cazorla, es va mostrar ahir frustrat amb el resultat després de l’encontre disputat. “El partit ha estat el reflex del que ens ha estat passant durant tot l’any, hem generat nou o deu ocasions claríssimes per marcar, amb cinc o sis xuts que han anat al pal”, va explicar. “Ells no ens han tirat ni a porta a excepció d’un llançament de falta a la primera meitat en què ha hagut d’intervenir Xammar”, va afegir Cazorla. “Nosaltres hem estat generant i ho hem fet molt bé, però ens ha faltat l’encert que ens ha estat faltant tot l’any”, va afegir. “La diferència amb els equips de dalt és que ells sí que tenen aquestes ocasions”, va sentenciar. “Volíem guanyar per donar una alegria a l’afició, que se la mereix, però no ho hem aconseguit, la pilota no ha volgut entrar”, va concloure el tècnic lleidatà.

tracking