Derrota d'un EFAC en quadre

Els lleidatans, amb només catorze efectius, no van poder mantenir el ritme durant tot el partit || El tècnic Joan Velasco apunta a una reflexió al no complir l’objectiu de l’ascens

Roger Canadell disputa la pilota amb un rival en una acció del partit.

Roger Canadell disputa la pilota amb un rival en una acció del partit.ARLANZON

L’EFAC no va aconseguir emportar-se els últims punts de la temporada al caure a casa de la Rapitenca (2-1), en un duel amb molt poc en joc i al qual els lleidatans van arribar amb tan sols tres recanvis a la banqueta.

El matx va començar amb un Rapitenca més concentrat i més intens en el joc i als primers compassos del partit van aconseguir avançar-se en el marcador (1-0).

Malgrat el gol, l’EFAC no es va ensorrar i aprofitant un error defensiu dels locals va aconseguir marcar el gol de l’empat en una jugada polèmica en la qual els locals van considerar que la pilota no havia entrat (1-1).

Amb l’empat al lluminós, del partit va quedar totalment obert. Si bé el Rapitenca era l’equip que mantenia el control de la pilota, cap dels dos contendents no va ser capaç de crear situacions de perill a l’àrea rival. A mesura que passaven els minuts, el desgast va anar apareixent a les cames dels jugadors dels dos conjunts fins a arribar al descans amb un marcador d’1-1.

Al segon temps, l’EFAC va desaparèixer de l’encontre, en part a causa del desgast físic i els pocs recanvis. El Rapitenca va prendre el control total del duel i sabent-se superior va començar a crear ocasions de gol a la porteria de l’EFAC. El segon gol del Rapitenca no va tardar a arribar i al minut 62 el marcador reflectia el 2-1 per a l’equip local. A partir d’aleshores, els locals van passar a controlar la pilota fins a arribar al final del partit amb aquest 2-1 a favor seu.

Després de l’encontre, el tècnic de l’EFAC, Joan Velasco, va assenyalar que “hem vingut a competir però no hem tingut sort. El resultat ha estat just”. “No hi va haver una bona planificació a l’inici de la temporada, hem de plantejar-nos molt seriosament quins han estat els nostres errors de cara a la pròxima”, va afegir el tècnic.