SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La IV Castell del Remei, carrera nocturna i solidària

La IV Castell del Remei acollirà aquest dissabte un miler d’atletes entre les dos distàncies || La prova recapta fons per a la Fundació Catalana de Lupus

Iván Espílez, Joan Segura i Mireia González Antó, ahir durant la presentació de la cursa.

Iván Espílez, Joan Segura i Mireia González Antó, ahir durant la presentació de la cursa.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Córrer de nit, entre vinyes i per una causa solidària és el que ofereix la IV Cursa Nocturna Castell del Remei, que es disputarà aquest dissabte organitzada pel Celler Castell del Remei i l’AE Ekke. La prova, que es va presentar ahir, ofereix dos recorreguts, una caminada de 9 quilòmetres i una carrera de 13. Entre tots dos s’espera la participació d’uns mil atletes, dels quals més del noranta per cent optaran per la caminada de 9 quilòmetres, segons va explicar Iván Espílez, director de la prova.

Mireia González Antó, directora de comunicació dels cellers de Tomàs Cusiné, va assenyalar que “és la quarta edició, amb la qual cosa ja està consolidada, és una festa de la solidaritat i de la salut, es practica enoturisme i té la particularitat que surt de dia i es va fent de nit a mesura que es va disputant”. Encara que el recorregut està marcat amb senyals lluminosos, per participar-hi és obligatori l’ús d’un frontal per il·luminar el trajecte. La prova començarà a les 21.30 i després hi haurà un sopar amb butifarrada per a participants i acompanyants.

La prova té un destacat aspecte solidari, ja que tots els beneficis van destinats a la Fundació Catalana de Lupus, a la qual també es pot donar suport econòmic a través de la fila 0, aportacions econòmiques o la compra de productes de marxandatge.

La Cursa Nocturna Castell del Remei és una de les tres que formen part del Circuit del Vi, que es va crear el 2014 i en el qual també s’integren la Cursa Entre Vinyes i la Cursa Cara Nord.

tracking