SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí tanca el fitxatge de la pivot sueca Elin Gustavsson

L’exjugadora de l’Uni Ferrol, de 26 anys i 1,90 metres, és el segon reforç

Gustavsson, en un duel contra el Cadí amb Hempe, que no segueix.

Gustavsson, en un duel contra el Cadí amb Hempe, que no segueix.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu ha arribat a un acord amb la pivot sueca Elin Gustavsson, de 26 anys i 1,90 metres d’alçada, que arriba procedent de l’Uni Ferrol, un dels equips que han perdut la categoria aquesta temporada. L’escandinava, que anteriorment havia militat al Bembibre després del seu periple pels Estats Units, ha firmat contracte per una temporada i es converteix en el segon reforç de l’equip de Bernat Canut per a l’exigent futura campanya, unint-se a la base Laura Peña, del Sant Adrià, un altre dels equips acabats de descendir de la Lliga Femenina.

Gustavsson ha desenvolupat part de la seua carrera a la Lliga universitària dels Estats Units, concretament a Colorado State, on va estar quatre temporades. Quan va tornar a Europa va recalar al Bembibre, amb el qual va fer una mitjana de més de 21 minuts en pista i 7,2 punts, 4,8 rebots i 6,9 de valoració, números que ha millorat ostensiblement en aquesta passada campanya a l’Uni Ferrol, en el qual ha firmat unes mitjanes de 8,1 punts, 7,2 rebots, 1 assistència i una valoració de 9,5 en els 31 minuts que ha estat de mitjana a la pista.

La pivot nord-americana no ha acceptat l’oferta de renovació, així que no continuarà al club

La pivot escandinava, que ja va ser temptada pel Cadí la campanya passada, destaca especialment per la seua polivalència, ja que és capaç de jugar a prop del cèrcol i també d’obrir el camp amb el seu acceptable llançament de tres punts. Gustavsson formarà tàndem interior amb Georgina Bahí, una de les cinc jugadores renovades (al costat de Yurena Díaz, Ariadna Pujol, Anna Palma i Irati Etxarri). Ara el club busca dos exteriors (una escorta i una aler) i dos pivots per tancar una plantilla per afrontar la seua estrena històrica a Europa. En aquest sentit, el Cadí ja ha descartat definitivament la continuïtat de Hempe, que no ha acceptat l’oferta de renovació que se li va presentar.

D’altra banda, la ja exjugadora del Cadí Andrea Vilaró, que la temporada que ve jugarà al Perfumerías Avenida i actualment a la preselecció d’Espanya per a l’Europeu, va reconèixer ahir en una entrevista a la pàgina de la FEB que ser a la selecció “és un somni fet realitat”.

tracking