HANDBOL FINAL FOUR DE LA LLIGA DE CAMPIONS

El Barça es deixa remuntar

Els jugadors del Barça es lamenten al caure contra el Vardar, ahir a Colònia.

Els jugadors del Barça es lamenten al caure contra el Vardar, ahir a Colònia.EFE

El Barça Lassa no serà a la final de la Final a Quatre de la Lliga de Campions al perdre ahir, a Colònia, contra el Vardar macedoni (27-29) a l’encaixar un parcial increïble de 2-10 en els últims quinze minuts quan tenia el partit pràcticament guanyat. De nou, el Vardar s’ha creuat en el camí dels blaugranes, que ja va eliminar a la semifinal de la temporada 2016-17, per 25-26, després d’un gol de Luka Cindric quan faltava un segon per al final.

Els errors en atac l’últim quart d’hora i el gran duel de Danis Kristipans, amb 10 gols, 7 a la segona meitat, van posar fi a les aspiracions blaugrana.

El Barça Lassa va jugar un primer temps espectacular en què va frenar amb un gran replegament defensiu les poques opcions de contraatac de l’equip macedoni. La gran actuació de Dejan Milosavljev va evitar una puntuació més gran per als catalans.

Conscient del seu avantatge, el Barça va sortir a controlar el ritme del partit a la segona part. Amb 19-14 el Vardar va canviar la seva defensa a cinc un.

A poc a poc, els macedonis es van anar atansant i els blaugrances no encertaven en atac. Kristopans, amb el novè gol, i Ferreira empataven al minut 57 (26-26).

D’un rotund 25-19 s’havia passat a l’empat amb un increïble 1-7 en tot just 11 minuts. A més a més, Thiagus Petrus era expulsat amb roja directa per una acció sobre Kristopans. Karacic avançava el Vardar (25-26) a 1:40 per al final i Kristopans sentenciava a falta d’1:10 (26-28).

Un gol d’Áleix (27-28) no va servir de res, perquè Stoilov certificava la remuntada a l’última jugada del xoc (27-29), davant de l’absoluta decepció i incredulitat blaugrana.