SEGRE

PIRAGÜISME DESCENS ESPRINT

França domina a la Seu d’Urgell

Els palistes gals van conquerir la Copa d’Europa en C1 i C2 || Eslovènia i Suïssa es van repartir els triomfs en K1

Alan Padilla i Xavier Miralles, durant un dels descens d’ahir al Parc del Segre.

Alan Padilla i Xavier Miralles, durant un dels descens d’ahir al Parc del Segre.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Parc del Segre de la Seu d’Urgell va ser escenari ahir de la primera prova internacional de descens esprint, una Copa d’Europa que va estar clarament dominada per França. Els palistes gals van conquerir les tres proves de canoa, mentre que en caiac es van repartir les victòries Eslovènia i Suïssa, mentre que Espanya només va aconseguir posar dos embarcacions a la final de canoa doble, amb els lleidatans Xavier Miralles i Alan Padilla que van firmar un meritori vuitè lloc, just darrere del duo format pel lleonès Rodrigo Ramos i el gallec Manuel Freire.

En aquesta disciplina, la victòria va ser per als francesos Tony Debray i Louis Lapointe, seguits pels eslovacs Pavol i Peter Hochschorner i els també gals Nicolas Sauteur i Tom Ydoux. En C1 homes, va tornar a triomfar Louis Lapointe, que va superar per escasses 40 centèsimes el txec Ondrej Rolenc, mentre que el també francès Quentin Dazeur va conquerir la tercera posició. En dones, també hi va haver or i bronze per a dos franceses, concretament Elsa Gaubert i Margot Beziat, respectivament, mentre que la italiana Cecilia Panato es va penjar la plata.

Xavier Miralles i Alan Padilla van accedir a lluita per les medalles i van acabar en vuitè lloc

En la modalitat de caiac, les victòries es van repartir. En homes es va imposar l’eslovè Nejc Znidarcic, seguit del gal Maxence Barouh i del seu compatriota Anze Urankar, mentre que en dames va triomfar la suïssa Melanie Mathys, davant de la gal·la Charlene Le Corvaisier i l’alemanya Sabine Fuesser.

Avui es disputa una prova de rànquing internacional, que s’inclou en la primera Copa Pirineus de descens esprint.

Alan Padilla i Xavier Miralles, durant un dels descens d’ahir al Parc del Segre.

Alan Padilla i Xavier Miralles, durant un dels descens d’ahir al Parc del Segre.NORBERT AGUILERA

tracking