SEGRE

PIRAGÜISME ESLÀLOM

Test oficial a la Seu per al Mundial

La primera setmana d’entrenaments d’eslàlom reuneix palistes de 16 països || Liciten obres per valor de 380.000 €

El canal olímpic estava ahir molt transitat a la sessió vespertina.

El canal olímpic estava ahir molt transitat a la sessió vespertina.NORBERT AGUILERA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’activitat no cessa al Parc del Segre quan queden pocs mesos per acollir, en una mateixa setmana, els Mundials d’eslàlom i descens esprint, previstos del 25 al 29 de setembre. Després d’allotjar la setmana passada la primera sessió d’entrenaments oficials d’esprint, així com la Copa d’Europa i la Copa Pirineus d’aquesta especialitat, amb més d’un centenar de palistes de quinze països, ahir va començar la primera tanda de preparació d’eslàlom, programada fins diumenge per la Federació Internacional (ICF) i que reuneix seixanta-cinc palistes de setze països.

Al canal olímpic s’entrenaran durant tota la setmana les seleccions nacionals de Bèlgica, Andorra, Brasil, Canadà, República Txeca, França, Irlanda, Japó, Lituània, illa Maurici, Holanda, Turquia, Estats Units, Ucraïna, Portugal i Espanya, que només són una quarta part de les que prendran part en el Campionat del Món del setembre, que espera la participació de 350 palistes de més de seixanta països. La setmana passada també es van exercitar a la instal·lació urgellenca els components de la selecció xinesa, que dilluns ja van tornar al seu país.

La concentració de proves aquest mes de juny, amb la disputa el cap de setmana passat de l’Europeu a Pau i l’arrancada la que ve de la Copa del Món a Londres, ha fet que el nombre de països presents en aquest primer test sigui inferior al que s’havia previst. El segon entrenament programat d’eslàlom se celebrarà del 12 al 17 de setembre i el tercer, dos dies abans que comenci el Mundial, que serà compartit amb els palistes de descens esprint.

D’altra banda, l’organització ha tret a licitació una part de les obres de remodelació del Parc del Segre, que inclouen el canvi dels dos remuntadors de les piragües, per un valor global de 380.000 euros.

El canal olímpic estava ahir molt transitat a la sessió vespertina.

El canal olímpic estava ahir molt transitat a la sessió vespertina.NORBERT AGUILERA

tracking