GOLF COMPETICIÓ

Moreno i Sauret guanyen el Mercedes Trophy

Els guanyadors, amb directius i patrocinadors.

Els guanyadors, amb directius i patrocinadors.SEGRE

Juan Moreno, en primera categoria, i Jordi Sauret, en segona, es emportar ahir el triomf al torneig de golf Mercedes Trophy Nayper Motor, que es va celebrar al Raimat Golf Club per a clients i convidats del concessionari oficial de Mercedes Benz.

El torneig va batre el rècord de participació amb un total de 148 jugadors en aquesta prova que es va disputar per catorzè any al camp lleidatà. En altres classificacions, el guanyador en sènior general va ser Ramon Porta; el premi Forrabolas va ser per a Rubén Pérez; la bola més a prop del forat 4 per a Ignasi Balsells i Txomin Castillo, la més a prop del forat 13 per a Fernando Teixidó i el drive més llarg al forat 5 per a Francisco Fernández en categoria masculina i Carmen Dolcet en femenina. La final nacional tindrà lloc a l’RC de Golf de La Manga del 5 al 8 de juliol.