SEGRE

GOLF TORNEJOS SOCIALS

Gonzalo, Gensana i Olmedo guanyen el XV Memorial José Luis González

Els guanyadors del torneig i els que van rebre premis.

Els guanyadors del torneig i els que van rebre premis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Luis Gonzalo, en handicap inferior masculí, Ramon Gensana, en handicap superior, i Carla Olmedo en handicap general femení, van ser els vencedors de la quinzena edició del Memorial José Luis González Mínguez, que es va disputar ahir al camp del Raimat Golf Club amb una participació de 78 jugadors entre socis del club, membres de l’associació d’amics de l’empresari mort el 2004 i convidats de la seua família. També hi va haver premis per al guanyador de l’escratx general Ramon Jardí, i la vencedora en sènior general, Rosana Farré.

Altres premis van ser per a Tomás González per la bola més a prop al forat 4, Carles Guiu al forat 6, Francisco Rodríguez al forat 13 i Yago Regany el 17. També al drive més llarg al forat 5 per a Juan Fuentes i Cristina Sans.

Després del torneig es va celebrar un dinar al restaurant del club, en el qual van ser presents la família González Sans, el president de l’Associació d’Amics de José Luis González, Juan Antonio Santos, i el president del Raimat Golf Club, Josep Ramon Gabàs.

Val a recordar que el proper 3 d’agost es compliran 15 anys de la mort de l’empresari i prohom de Lleida Josep Lluís González, impulsor de nombroses iniciatives.

tracking