SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

La favorita Alemanya examina les opcions d'Espanya en el Mundial

Sampedro, Meseguer, Torrejón i Gallardo, ahir a l’Stade Hainaut.

Sampedro, Meseguer, Torrejón i Gallardo, ahir a l’Stade Hainaut.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola femenina de futbol tindrà avui una prova de foc per comprovar el seu nivell i competitivitat quan s’enfronti (18.00 hores/GOL) a la potent Alemanya, a la qual mai ha guanyat, en el seu segon partit del Mundial de França, que podria aclarir el seu futur més pròxim en la cita. Quatre dies després d’assaborir per fi la seua primera victòria en una Copa del Món, les de Jorge Vilda viuran un gran examen davant d’una de les candidates a arribar lluny a la cita i que també es van estrenar amb triomf contra Xina.

El tècnic madrileny va valorar el partit a Valenciennes com “una sort”, perquè en només quatre ocasions la Roja ha pogut batre’s amb l’equip germànic, amb un saldo de dos derrotes (per 6-0 i 5-0) i dos empats (2-2 i 0-0, en l’últim partit precedent). “Ens encantaria jugar contra Alemanya totes les setmanes, seria la millor preparació, així que estem encantats. Hem vingut aquí a fer història i això és el que volem”, va subratllar el tècnic.

En el quadre germànic, la seleccionadora, Martina Voss-Tecklenburg, va confirmar que la jugadora de l’Olympique de Lió Dzsenifer Marozsan, una de les estrelles en defensa, serà baixa el que queda de fase de grups per una lesió.

tracking