SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Gil Marín assegura que Griezmann anirà al Barça

El conseller delegat de l’Atlètic de Madrid afirma que ho sap des del març

Griezmann, en un partit amb la selecció de França.

Griezmann, en un partit amb la selecció de França.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El davanter francès Antoine Griezmann jugarà la pròxima temporada al FC Barcelona. Així ho va assegurar ahir Miguel Ángel Gil Marín, conseller delegat de l’Atlètic de Madrid, en una entrevista a Movistar+ mentre assistia a una corrida de toros a la plaça de Las Ventas, a Madrid. “Tinc molt clar on jugarà –Griezmann–, se sap des del març. Al Barcelona”, va revelar. Curiosament, el mateix jugador no feia ni 24 hores que s’havia negat a revelar el seu futur. Va ser dimarts, després del partit en el qual la selecció de França es va imposar per 0-4 a la d’Andorra. “La gent està una mica impacient. Només demano una mica de paciència. Tant de bo se sàpiga com més aviat millor. Només falta esperar una mica més”, va assegurar, sense que estigui clar si aquesta paciència és la que se li va acabar ahir a Gil Marín.

El club blaugrana, per la seua part, va anunciar ahir que la pretemporada començarà el 14 de juliol. Aquell dia s’ha citat tots els jugadors en la Ciutat Esportiva, excepte els qui estan disputant la Copa Amèrica, que començarà aquest cap de setmana. Aquell dia els futbolistes hauran de passar les proves físiques i mèdiques, per començar a treballar a les ordres del tècnic Ernesto Valverde, el dilluns dia 15. El dia 23 de juliol el Barça jugarà contra el Chelsea, a Tòquio, mentre que el 27 ho faran davant del Vissel Kobe dels exblaugranes Andrés Iniesta i David Villa.

D’altra banda, el compte d’Éric Abidal a Instagram ha estat hackejat i algú que no era el secretari tècnic del club hi va posar el text “qui dubti de jugar al Barça ja no ens serveix”, amb referència a De Ligt.

Guardiola ironitza sobre Tebas i els partits manipulats ? L’entrenador del Manchester City es va agafar ahir la revenja amb el president de LaLiga, Javier Tebas, que el critica amb freqüència per les seues idees independentistes. En la presentació del Legends Trophy de golf, a Caldes de Malavella, al ser qüestionat sobre les manipulacions en el futbol espanyol, va dir que “només sé que si això succeís a Anglaterra a tot estirar en un mes estaria resolt” i va afegir que “estic segur que el senyor Tebas, que sempre es preocupa tant per Anglaterra i per les seues lleis i per altres competicions, trobarà la manera de solucionar-ho”. També va tornar a defensar el treball de Valverde. “Guanyar la Lliga és molt més difícil que la Champions. A més, si guanyes la Lliga estàs content molta més estona. Anfield és un camp molt complicat i pot passar el que va passar.”

tracking