SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Deportivo aparta el jugador que va admetre manipulacions amb l'Osca

López va dir que van deixar guanyar al Nàstic

Íñigo López, exjugador de l’Osca i actualment del Deportivo.

Íñigo López, exjugador de l’Osca i actualment del Deportivo.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Deportivo ha obert un expedient al central Íñigo López per la seua presumpta participació en una trama de ma nipulació de partits per la qual va ser detingut i posat en llibertat sota fiança. El futbolista, que la temporada 2017-18 formava part de la plantilla de l’Osca, va admetre en una entrevista al diari El Mundo que hi va haver un pacte entre l’Osca i el Nàstic perquè guanyés el partit l’equip tarragoní. Després d’aquesta confessió, el seu actual equip, el Deportivo, li ha suspès provisionalment la llicència i ahir ja no es va entrenar amb els seus companys.

En un comunicat, el Deportivo va explicar que, “arran de la detenció i posterior posada en llibertat provisional del futbolista”, el consell d’administració celebrat el passat dia 5 de juny va acordar per unanimitat l’obertura d’un expedient.

El Valladolid va criticar ahir la “denúncia interessada” del Girona, que defensa el seu dret a seguir a Primera

A més, s’ha incorporat a l’expedient la resolució del Comitè de Competició de la Reial Federació Espanyola de Futbol de dimecres passat, en virtut de la qual s’ha adoptat la mesura provisional de suspensió de la llicència del jugador fins a la completa resolució de l’expedient extraordinari incoat per la Federació.

D’altra banda, el Valladolid va fer ahir un altre comunicat, en el qual rebutja la “denúncia interessada” del Girona i anuncia que es reserva el dret d’emprendre accions legals, a més de defensar la seua innocència.

El Comitè de Competició ha obert un expedient al partit Valladolid-València, de l’última jornada de Lliga, després que una investigació policial revelés que set jugadors del Valladolid s’havien venut. El Girona se sent perjudicat i ha demanat seguir a Primera i que baixi el Valladolid.

tracking