SEGRE

POLIESPORTIU ACTIVITATS

L'elit tria la Val d'Aran

Almenys tres equips de la Lliga ACB de bàsquet hi faran la pretemporada || El Lleida Esportiu, entre els equips de futbol que també busquen data

Publicitat de la Val d’Aran durant un partit a l’ACB de l’Estudiantes.

Publicitat de la Val d’Aran durant un partit a l’ACB de l’Estudiantes.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un estiu més, la Val d’Aran serà la destinació triada per diversos equips d’elit, tant de bàsquet com de futbol, per fer les seues respectives estades de pretemporada. El Conselh Generau d’Aran continua sent el motor, amb la col·laboració de l’ajuntament de Naut Aran, d’un programa de promoció de les instal·lacions esportives araneses per preparar les seues respectives Lligues. Per a aquest estiu ja està confirmada la presència de tres equips de la Lliga ACB, el Kirolbet Baskonia, el Movistar Estudiantes i l’UCAM Múrcia. També tornarà a Aran l’Espanyol B i l’Espanyol Femení, que juga a la màxima categoria espanyola. Precisament, coincidint amb la presència d’aquest equip, s’està organitzant un torneig triangular, amb la presència d’almenys un equip francès.

Un altre equip que podria tornar a utilitzar el camp de futbol de Garòs és el Lleida Esportiu. Dins de la planificació de la pretemporada sobre la qual estan treballant el nou tècnic, Molo, juntament amb el director esportiu del club, Jordi Esteve, es troba l’opció de fer de nou una estada a Aran que, pendent de confirmar-se la data, podria ser la segona setmana de treball de l’equip, sobre el 22 de juliol.

Un altre dels equips que tornaran al Pirineu lleidatà és l’Espanyol femení, que podria jugar un torneig

El Lleida no és l’únic club de futbol interessat a fer la pretemporada a Aran. També han preguntat dates disponibles el Tondela de Portugal i el Parma italià.

El problema és que no hi ha dates per a tothom, per les característiques de la pretemporada futbolística, mentre que els equips de bàsquet hi anirien durant els mesos d’agost i setembre.

L’impacte econòmic de la presència d’equips d’elit a Aran no s’acaba amb la mateixa estada, ja que tots els equips que elegeixen la Val d’Aran publiciten durant la temporada la marca publicitària Val d’Aran, l’essència del Pirineu, a les seues instal·lacions, cosa que li dóna presència a les retransmissions televisives.

Clubs com l’Espanyol també ofereixen promoció dels productes aranesos en un partit de la Lliga Santander.

tracking