SEGRE

PATINATGE CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET

Maria Tàssies, del Mollerussa, treu el bitllet per a l'Estatal

Sira Bella, del Parets, i Aleix Bou, del Terrassa, campions a la capital del Pla

Les patinadores del CPA Mollerussa, amb l’entrenadora Joana Tomé i autoritats i directius del club.

Les patinadores del CPA Mollerussa, amb l’entrenadora Joana Tomé i autoritats i directius del club.JOAN GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La patinadora del Club Patinatge Artístic Mollerussa Pla d’Urgell Maria Tàssies va aconseguir classificar-se ahir per al Campionat d’Espanya cadet després de finalitzar en desena posició al Català d’aquesta categoria que es va disputar durant tot el cap de setmana a Mollerussa. Un total de 35 participants (25 noies i 10 nois) es van citar al pavelló poliesportiu de la capital del Pla d’Urgell.

Tàssies va ser l’única de les quatre representants lleidatanes que va aconseguir el bitllet per al Campionat d’Espanya. La patinadora del club amfitrió va millorar ahir en el programa llarg la seua actuació en el curt de dissabte, quan havia finalitzat onzena.

Quant a la resta de lleidatanes, Mònica Bros i Ariadna López, ambdós del CPA Mollerussa Pla d’Urgell, van finalitzar als llocs vint-i-unè i vint-i-quatrè, respectivament. L’altra representant provincial, Aina Izquierdo, del Patinatge Artístic Cadí de la Seu d’Urgell, va acabar en la posició vint-i-tresena.

La vencedora en categoria femenina va ser la patinadora del CP Parets Sira Bella, que ja havia dominat el programa curt en la jornada sabatina. Bella, que va ser plata l’any passat en el Campionat d’Espanya, es va imposar amb 105,39 punts, molt al davant de la segona classificada, Mar Cajal, del CPA Lloret (89,05 punts), i d’Aina Lafuente (CPA Ripollet), a la qual els jutges van atorgar 85,31 punts. Val a destacar que la campiona d’Espanya de l’any passat, Elna Francés, del CPA Ripollet, que va ser precisament la que va relegar a l’Estatal a la medalla de plata Sira Bella, en aquest Català de Mollerussa només va poder ser cinquena amb 84,09 punts.

Pel que fa a la categoria masculina, on no hi havia representació lleidatana, el nou campió de Catalunya és Aleix Bou, del CN Terrassa, que va demostrar una gran superioritat sobre la resta de patinadors. Bou va obtenir una puntuació de 101,22 punts i va quedar davant de Miquel Cases, del CET 10 Club de Barcelona, que va acumular 69,37 punts, i d’Arnau Pérez, del CPA Tona, que en va sumar 69,29. Val a destacar també la gran organització del CPA Mollerussa Pla d’Urgell.

tracking