SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Vila-sana es reforça

El club del Pla d’Urgell tanca la plantilla amb Regina Flix i Sara Céspedes amb l’objectiu de lluitar per una plaça europea || I el Lleida Llista, a punt de tancar la cessió d’Àlex Joseph, del Barça

Ramon Porta, Isidre Brufau, Regina Flix, Sara Céspedes, Jordi Capdevila i Albert Piñol, ahir al pavelló de Vila-sana.

Ramon Porta, Isidre Brufau, Regina Flix, Sara Céspedes, Jordi Capdevila i Albert Piñol, ahir al pavelló de Vila-sana.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos equips lleidatans que competeixen a l’OK Lliga, el Vila-sana a la competició femenina i el Lleida Llista a la masculina, ja tenen perfilades les plantilles per al curs 2019-2020. El Vila-sana, que afrontarà la tercera temporada a la màxima categoria de l’hoquei estatal, amb l’objectiu de classificar-se per primera vegada en la seua història per a una competició europea, va presentar ahir els seus dos fitxatges i amb els quals dóna per tancada la plantilla. Es tracta de la defensa Regina Flix (Barcelona, 4-7-1995), que procedeix del Reus, i la portera Sara Céspedes (Sant Vicenç de Castellet, 4-8-1997), que procedeix de l’Sferic de Terrassa. El club també incorpora com a preparador físic Isidre Brufau (Miralcamp, 11-7-1970), que deixarà d’ocupar aquesta funció al Llista, tot i que sí que seguirà treballant amb el planter del club llistat. El Llista, per la seua banda, és molt a prop de tancar la cessió del jove Àlex Joseph, procedent del Barcelona, amb el qual també donaria per tancada la plantilla, en què hi ha cinc baixes.

Ramon Porta, president del Vila-sana, es va mostrar “molt satisfet” de les dos incorporacions, amb què atén “la petició de l’staff tècnic” i va destacar “el salt de qualitat que fem a l’estructura del club amb la incorporació d’Isidre Brufau”. Regina Flix va explicar que va acceptar l’oferta del Vila-sana “pel tracte que dóna aquest club a les jugadores i les condicions que ofereix”, i per la seu apart Sara Céspedes va assenyalar que “és una oportunitat que no em podia perdre”.

El club, que té l’objectiu de pujar a l’OK Lliga, busca un fitxatge més per tancar la plantilla

L’entrenador, Jordi Capdevila, va dir que “necessitàvem una segona portera de nivell que ens donés un plus, com la Sara, mentre que la Regina aportarà experiència i experiència”. L’única baixa és la portera Leyre López, i segueixen Anna Ferrer, Maria Porta, Joana Comas, Mar Franci, Teresa Payá, Laura Porta, Victòria Porta i Cata Flores.

El Llista també tanca plantilla amb Àlex Joseph, que s’afegeix als fitxatges anunciats per SEGRE Mauro Giuliani, Nathan Gefflot, Oriol Vives i Marc Palazón. Segueixen Lluís Tomàs, Andreu Tomàs, Joan Cañellas i Gerard Folguera.

tracking