SEGRE

TENIS TAULA COMPETICIÓ

El Borges Vall viatjarà a Bèlgica en la primera eliminatòria de l'ETTU Cup

Marc Duran, Joan Masip i Oriol Monzó, jugadors del Borges Vall.

Marc Duran, Joan Masip i Oriol Monzó, jugadors del Borges Vall.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Borges Grup Vall ja coneix els rivals a la primera ronda de l’ETTU Cup, en què l’equip de les Garrigues viatjarà fins a la ciutat belga de Namur, on competirà al grup D els dies 14 i 15 de setembre.

L’equip amfitrió serà el TT Vedrinamur i completaran el grup de quatre conjunts el DT Echternach de Luxemburg i l’ADC Ponta do Pargo de l’illa de Madeira (Portugal). Els partits de la lligueta del grup es disputaran el dissabte 14 de setembre a les 14.00 hores i a les 19.00, i l’últim encontre serà el diumenge dia 15 a les 10.00 hores.

Per superar ronda el Borges Vall haurà de finalitzar la lligueta com a primer o segon de grup. En el cas que l’equip lleidatà es classifiqui per a la següent eliminatòria, aquesta es disputarà a doble partit entre els dies 1 i 3 de novembre l’anada, mentre que la tornada tindrà lloc entre el 8 i el 10 de novembre.

El Borges va finalitzar la passada temporada en tercera posició de la Superdivisió espanyola, al darrere del Cajasur Priego de Còrdova, que va acabar primer, i l’Arteal, que va ser segon.

En les 22 jornades, l’equip lleidatà va guanyar onze encontres, en va empatar sis i en va perdre cinc, i va acabar amb un total de 28 punts.

tracking