SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

L''stage' del Lleida a Garòs serà del 21 al 26 de juliol

Molo s’hi emportarà un segon entrenador i la pretemporada començarà el 15

Un moment de la sessió de treball monitoritzada, que l’equip juvenil va fer a l’Annex.

Un moment de la sessió de treball monitoritzada, que l’equip juvenil va fer a l’Annex.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’etapa Molo començarà al Lleida Esportiu el pròxim 15 de juliol, data en la qual s’ha citat els jugadors i en què començaran les revisions mèdiques, que es prolongaran al llarg de tres dies. L’equip també ha tancat l’stage a la Val d’Aran i treballarà a Garòs entre el 21 i el 26.

Després de la presentació la setmana passada de Manuel Jesús Casas Molo, nou entrenador del Lleida, el club ja ha començat a tancar aspectes de la temporada vinent, que començarà el dilluns 15 de juliol. Els jugadors, per grups, se sotmetran a les pertinents revisions mèdiques entre el 15 i el 17 i, a partir del dijous 18 començaran els entrenaments. El primer serà al Camp d’Esports i tant aquell dijous com el divendres 19, la plantilla treballarà en doble sessió. A aquesta primera setmana de treball el club convocarà els jugadors de la primera plantilla, actualment quinze, a més de futbolistes del Lleida B que faran la pretemporada amb el primer equip.

Després de descansar el dissabte dia 20, el diumenge 21 es dirigiran cap a la localitat aranesa de Garòs, on treballaran al seu terreny de joc fins al divendres 26, i l’endemà tornaran a Lleida. Durant l’estada a la Val d’Aran, probablement el dijous dia 25, disputaran el primer amistós de pretemporada, bé amb una selecció de jugadors aranesos o amb un equip francès.

Molo, encara que està de vacances a Almeria, manté contacte permanent amb el director esportiu, Jordi Esteve. El president, Albert Esteve, té previst desplaçar-se a Almeria a finals de setmana per reunir-se amb el tècnic.

Molo té previst incorporar al cos tècnic un segon entrenador de la seua confiança, la qual cosa implicarà modificacions a l’staff, en el qual Jordi Cortés haurà de canviar de rol, ja que era el segon de Gerard Albadalejo, tot i que ja va deixar de ser-ho amb l’arribada de Joan Carles Oliva.

D’altra banda, l’equip Juvenil va fer la setmana passada una sessió de treball monitoritzada. Cada jugador duia una armilla desenvolupada per l’empresa Wimu Realtrack, que analitza el treball que estan fent els jugadors, informació de gran valor per als tècnics.

tracking