SEGRE

NATACIÓ COMPETICIÓ

Emma Carrasco, medalla d'or a la Mediterranean Cup

A la prova de 400 estils, i la lleidatana competeix avui en els 100 i 200 braça

Emma Carrasco, amb la medalla d’or de la Mediterranean Cup.

Emma Carrasco, amb la medalla d’or de la Mediterranean Cup.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Emma Carrasco, nadadora de l’Inef Lleida, va aconseguir ahir la medalla d’or a la prova dels 400 estils de la Mediterranean Cup infantil, que es disputa a la ciutat búlgara de Burgas i que és l’estrena internacional per a la lleidatana. Carrasco, de 13 anys, es va imposar amb certa superioritat a la final amb un crono de 5:03.48, i va superar així la israeliana Daria Golovaty (5:04.63) i la italiana Caterina Radwan (5:06.67). La lleidatana va anar de menys a més en la prova, ja que va passar-se els primers 100 metres a la sisena posició, amb Golovaty com a primera. Als 200, Carrasco ja s’havia situat en tercera posició, darrere de Golovaty i Radwan, que va superar abans d’arribar als 300, quan avantatjava la israeliana en més de dos segons. Golovaty va intentar remuntar, però la nadadora de l’Inef Lleida va aconseguir el triomf a Bulgària per 1.15 segons d’avantatge.

Va ser la primera medalla d’or per a l’equip estatal, que en la primera jornada de competició també va aconseguir la plata en els 100 lliure amb Luis Domínguez i el bronze en els 400 estils amb Carlos Souto i en el relleu masculí 4x100 lliure. La nadadora lleidatana també va participar ahir en el 4x50 estils mixtos amb els seus companys Martina Manresa, Aitor Machuca-Pérez i Luis Domínguez, però l’equip estatal va haver de conformar-se amb la sisena posició, en una prova que va dominar el quartet d’Itàlia, davant de Turquia i Bulgària.

Amb l’equip estatal mixt del 4x50 estils, la nadadora de l’Inef Lleida va acabar en sisena posició

Avui, Emma competirà a les proves dels 100 i 200 braça. A la primera, la nadadora lleidatana compta amb la quarta millor marca, al darrere de les italianes Biagotti i Amati, i la turca Coskun, per la qual cosa serà present en la lluita pel podi. Més opcions té en el 200, una de les seues especialitats, ja que compta amb la tercera millor marca de les competidores d’entre 13 i 14 anys. Tornarà a tenir com a principal rival la turca Coskun, a més de la italiana Pepe.

Carrasco també competirà demà a la prova dels 200 estils, on té opcions d’aconseguir una segona medalla d’or, ja que té la millor marca de les nadadores participants a la Mediterranean Cup de Bulgària.

tracking